27 / 06 / 2024

İş Bankası "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi" uygulamasına başladı

İş Bankası

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken, katılımcılar için getirilen yeni düzenleme ve uygulamalarla sunduğu avantajlar da artırılıyor. Son olarak İş Bankası, BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi uygulaması başlattı. İşte ayrıntılar…



Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki katılımcı sayısı 16,4 milyon kişiye ulaştı.  Her yaştan katılımcıya açık olan BES’e getirilen yeni düzenleme ve uygulamalarla sunduğu hizmetler de çeşitlendiriliyor. Mart ayında Resmi Gazete’de yayınlanan kararla Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmi ödeme döneminin 1 Temmuz’da başlayacağı kesinleşti. Buna göre katılımcılar birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan bölümü, konut alımı, eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

BES yatırımcılarına bir haber de İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi uygulamasını başlattı. Banka, BES tasarruflarını teminat göstererek avantajlı oran ve farklı vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. 

Bireysel emeklilik fonlarıyla ilgili bilgi aktaran BES 101 hesabı https://x.com/101_bes  X sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda, İş Bankası’nın yeni uygulamasını duyurdu. Takipçileri uygulamanın kullanıcılara avantaj sağlamadığını söyledi.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

PARAMIZI PUL EDEBİLİRLER! 

 

Bayram öncesinde 100 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı! QNB, ING, Akbank'tan güncel ihtiyaç kredisi ve ödeme seçenekleri...

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!

İstanbul'da 4 kişilik bir ailenin yaşam maliyeti 61 bin 523 lira! 

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön