Ekonomi

İş Bankası dev kampanyasına devam ediyor! 1 Sene boyunca ücretsiz!

Türkiye'nin en ünlü bankalarından İş Bankası'ndan güzel haber geldi. Aralık ayının gelişi ile beraber İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...Aralık ayının gelişi ile beraber İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı

Türkiye'nin en ünlü bankalarından İş Bankası'ndan güzel haber geldi. Aralık ayının gelişi ile beraber İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı. İş Bankası'na göre, promosyon 31 Aralık'a kadar geçerlidir. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 1 Yıllık BluTV Üyeliği Ayrıcalığından yararlanın!" oldu.

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olup, İş Bankası kartlarına başvurun, kartınızla 1 yıllık BluTV üyeliği hediye fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz.

İş Bankası kampanyanın ayrıntılarını şu cümlelerle açıkladı:

"Maximum Mobil ya da İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz."

KAMPANYAYA AYRINTILARI!

•    Kampanya 06 Temmuz -31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum uygulaması üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olan müşteriler ile sınırlıdır.
•    Kampanya kapsamında kod iletimi İşCep’ten İş Bankalı olan müşterilere, müşteri oldukları ve kredi ve/veya Bankamatik kartlarını aldıkları ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde iletilecek ve iletildiği ayın son gününe kadar kullanılabilecektir. 
•    Kampanyadan yalnızca Bankamatik ve/veya kredi kartını teslim alan müşteriler faydalanabilecektir.
•    1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği, kampanya kodu olarak sunulacaktır.
•    Kampanya kodları her bir müşteriye SMS olarak iletilecektir. 
•    Kampanya müşteri numarası bazındadır; her bir müşteri sadece tek bir kod kazanabilir.
•    Kampanya kodlarının son aktivasyon tarihi kodun iletildiği ayın son günüdür. Aktive edilmemiş tüm kampanya kodları geçerliliğini yitirecektir.
•    Kampanya kodu iletilen müşterilerimizin izleyeceği akış için gerekli bilgi https://youtu.be/xNmVBHsnBjI linkinden edinilebilecektir. 
•    Kampanya kodu iletilen müşterilerimiz https://www.blutv.com/kampanya/isbankasi   linkine tıkladıktan sonra açılacak olan sayfada isim/ soy isim/ e-posta adresleri ile kendi belirleyecekleri bir şifre ile üyelik başlatacaklar ve sonraki adımda kendilerine özel verilmiş ve 1 defaya mahsus olarak kullanılabilecek kampanya kodunu hesap ve ayarlar menüsündeki kupon kodu bölümüne girerek BluTV servisini 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. 
•    Müşterilerimizin kupon kodu aktivasyonunda sorun yaşaması halinde destek@blutv.com adresine sorun yaşanılan kodu ve kullanıcı bilgisini ileterek destek alabileceklerdir. 
•    Kullanım şartlarını gerçekleştirmiş ama kodu kullanırken sorun yaşayan müşterilerimiz destek.blutv.com  adresinden destek alabilecektir.
•    Hali hazırda üyeliği bulunan bir kişi kupon kodunu aktive ettiğinde, kupon kodunun içerdiği izleme süresi mevcut izleme hakkının sonuna eklenir.
•    In-app purchase (Uygulama içi ödeme) ve mobil ödeme yöntemi ile üyelik gerçekleştirmiş kullanıcıların, kupon kodlarını tanımlayabilmesi için mevcut üyeliklerini iptal etmeleri veya farklı bir e-posta adresi ile üyelik başlatmaları gerekmektedir. 
•    Satın alınan kupon kodları sadece yurt içi kullanım için geçerlidir.
•    Kodun aktive edilmesiyle izleme hakkı aktive olur.

Zincir marketlerde kavga büyüyor! ŞOK Marketler'den şok açıklama!
Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar
Altın alacaklar dikkat! 7 Aralık'ta piyasaya sürülecekti, alanlar zengin olacak! İşte fiyatı