Ekonomi

İş Bankası emeklilere son kozunu oynadı! Emeklilere promosyon dışında ek ödeme! İşte detaylar!

İş Bankası, emekliler için son bombayı patlattı. İşte Emeklilere promosyon dışında ek ödemeye dair detaylar!Banka, emekliler için promosyon dışında bir ek ödeme yapmak için harekete geçti

İş Bankası milyonlarca emekli için hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Banka, emekliler için promosyon dışında bir ek ödeme yapmak için harekete geçti.

 

İşte İş Bankasının emeklilere yaptığı promosyon ve ek ödemeye dair detaylar…

İş Bankası, 31 Ekim 2022 tarihine kadar alarak emekli yakınlarının maaşlarını taşımalarını sağlayanlara 500 TL’ye ödeme yapılacağını duyurdu. Kampanyadan yararlanacak müşterilerin Maximum Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlayıp, aldığı Referans Kodunu SGK emeklileri, maaşı sahibi emekli yakınları ile paylaşması gerekiyor.

Her müşteri tek Referans Kodu sahibi olabiliyor. İş Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden, SGK yani SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabiliyorlar. Ancak referans olunacak emekli yakının maaşını 10 Haziran 2022 tarihinden önce İş Bankası’ndan almıyor olması gerekmektedir.

İŞ BANKASI 500 TL ÖDEME YAPIYOR!

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve Referans Kodu ile 4402’ye SMS atarak kampanyaya katılım sağlayan her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere en fazla iki emekli yakını getirenler için toplam 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanma şansını yakalayabilir.

KİMLER ÖDEMESİNİ ALACAK?

Emeklilere tarihi zam yapıldı! En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar!

Milyonların borcu bir çırpıda siliniyor! Doğal gaz, elektrik faturası borçları için gözler 1 Ekim’e çevrildi!

İş arayanlar için bulunmaz fırsat! 9 bin TL maaşla personel alımı duyuruldu! İşte detaylar!