Kent Haberleri

İş Bankası emeklilerin gönlünü aldı! Promosyon rakamlarını duyan inanamadı!

Emekli vatandaşların promosyon haberlerine olan ilgisi hala devam etmektedir ve İş Bankası'ndan da bu konuda önemli bir haber gelmiştir. İş Bankası, promosyon alan emekli vatandaşlar hakkında önemli bir gelişme duyurdu. Ayrıntılar haberimizde yer almaktadır. Haziran ayı için ise banka tarafından yeni bir müjde açıklandı

İş Bankası, Türkiye'de çalışmış ve emekli olmuş vatandaşlarımıza yönelik promosyon ödemelerinin devam ettiğini duyurdu. Haziran ayı için ise banka tarafından yeni bir müjde açıklandı. İş Bankası, emeklilere yönelik promosyon ödemelerine devam ediyor.

 

 

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir promosyon kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, "Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyor, 7.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor" ifadesi kullanıldı. İşCep üzerinden kolayca İş Bankası'na emekli maaşının taşınabileceği ve promosyon talebinde bulunulabileceği belirtildi.

İş Bankası'nın T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, 1 Kasım 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan emekli promosyon kampanyasıyla, emeklilerin İş Bankası'ndan maaş almaları veya mevcut emekli maaşlarını İş Bankası'na taşımaları durumunda, 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

İş Bankası, SGK emeklilerinin (SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) maaşını bankaya taşıdıktan sonra Maximum kart ve ek kartlar için ücret ödemeyeceklerini duyurdu.

Emekli maaşını İş Bankası'na taşımak isteyen vatandaşların, kolay bir şekilde emekli maaşlarına İş Bankası şubelerinden veya bankamatikler aracılığıyla ulaşabilecekleri, ayrıca İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden de maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını İş Bankası'ndan almaya taahhüt veren müşteriler, bu promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler. Emekli maaşı banka hesabına aktarıldıktan sonra emekliler, promosyon ödemelerini alabileceklerdir. Peki, promosyon miktarları nelerdir?

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI!

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL