İş Fırsatları

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden personel alımı yapacak! Son gün 15 Mayıs!

İş Bankası İstanbul’da 12 ilçede birden memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Kariyer sitesinden yayımlanan ilan kapsamında, 12 İstanbul’un farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler? Peki, memur alımları İstanbul’un hangi ilçelerinde alım yapılacak, adaylarda aranan genel ve özel koşullar nelerdir ve son başvuru tarihi ne zaman? İşte İş Bankası memur alım ilanına ilişkin tüm merak edilenler

İş Bankası şube müdürlükleri bünyesinde görevlendirilmek üzere memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, memur alımları İstanbul’un hangi ilçelerinde alım yapılacak, adaylarda aranan genel ve özel koşullar nelerdir ve son başvuru tarihi ne zaman? İşte İş Bankası memur alım ilanına ilişkin tüm merak edilenler...

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI YAPACAK

İş Bankası, İstanbul’un 12 farklı ilçesindeki şube müdürlüklerine memur alımı gerçekleştireceğini ilgililere duyurdu. İstanbul’da alım yapılacak ilçeler şu şekilde sıralandı:

Fatih, Sarıyer, Kağıthane, Arnavutköy, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüpsultan, Kadıköy, Şişli ve Üsküdar’da memur alımı gerçekleştirilecek.

İşte detaylar...

MEMUR ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak memur alımında ilgili adaylarda bazı koşulların aranacağı ifade edildi. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, herhangi bir sebeple suç hükümlülüğünün bulunmaması gerektiği belirtildi. Bunun yanı sıra, daha önce operasyon destek elemanı, memur, operasyon elemanı, çağrı merkezi gibi alanlarda banka tarafından yapılan sınavların herhangi birinden başarısız olmaması gerektiği öğrenildi. Aynı zamanda, ilgili adayların herhangi bir kurumdan ya da kuruluştan hizmet yükümlülüğünün bulunmaması ve sağlık bakımından görevini icra etmesine engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması gerektiği kaydedildi.

Ayrıca, adaylarda eğitim şartının da arandığı ve adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinde lisans eğitim veren alanlarından mezun olmaları gerektiği ifade edil. Yaş şartı bakımından, 15 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla adayların 30 yaşını doldurmamış olması gerektiği duyuruldu. (15 Mayıs 1993 tarihi ve sonrasında doğmuş adayların başvuru yapması gerekir.) Son olarak, başvuru yapacak adayların; Eyüpsultan, Kadıköy, Fatih, Sarıyer, Arnavutköy, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Şişli ve Üsküdar ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerektiği paylaşıldı.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

İş Bankası memur alımı başvuruları 27 Nisan-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların elektronik ortamda yapılması gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Karayolları Genel Müdürlüğü tam 3 bin işçi alacak! Hemen başvurun!

O belediye 85 personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 3 Mayıs!

Ziraat Bankası resmen duyurdu! Herkese geri ödemesiz bin lira hediye edilecek!