Kent Haberleri

İş Bankası kampanyaya doymuyor. Bu hepsinden bomba

Özel bankalar arasında en fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası kampanyalara doymuyor. Banka tarafından vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanyanın detayları daha duyuruldu. İş Bankası'ndan vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya hakkında daha açıklama gerçekleştirildi

İş Bankası özel bankalar arasında en fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olmaya devam ediyor. İş Bankası'ndan vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya hakkında daha açıklama gerçekleştirildi. Araba almaya hasret kalan vatandaşlar kampanya ile daha yakından ilgilendi. 

 

Özellikle sıfır araç alma hayali kuranlar, İş Bankası’nın bu taşıt kredisine başvurabilirler. Aylık taksit ödemelerinin oldukça makul olduğu bu kredi ile araç sahibi olmak daha da kolay olacak. Bankanın vadeleri de uzun tutması, geri ödemeleri oldukça kolaylaştırmakta.

TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

İş Bankası’nın verecek olduğu taşıt kredisi, oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor. Banka taşıt kredisi için 48 aya kadar vade fırsatı veriyor. Bununla birlikte, İş Bankası taşıt kredisi için %1.78 oranında bir faiz uyguluyor. Bu açıdan bakıldığında, İş Bankası’ndan alınacak olan taşıt kredisi, geri ödeme yönünden önemli kolaylıklar sağlamakta. Araç sahibi olmak isteyenler için piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı bir kredi hizmeti vermekte olan İş Bankası, farklı tutarlarda kredi imkanı sağlayabiliyor.

İş Bankası’nın taşıt kredisi kampanyasında, 100 bin TL miktarında bir kredi çeken bir kişi, %1.78’lik faiz oranı ve 48 aya varan vade seçeneği ile ayda 3 bin 400 TL civarında bir geri ödeme tablosu ile karşı karşıya kalıyor. Otomobil piyasası fiyatları ve bankaların faiz oranları ile vade sayıları göz önüne alındığında bu miktar, oldukça uygun gözükmekte.