Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi! Hemen koşun 28 Şubat'a kadar vaktiniz var!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! İş Bankası resmen az önce açıklama yaptı! Hemen koşun 28 Şubat'a kadar vaktiniz var! İşte bütün ayrıntılar...28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuran herkes MaxiPuan alacaktır

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından inceliyor. 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuran herkes MaxiPuan alacaktır. 

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken çok basit. Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil veya İşcep uygulamasının "Kampanyalar" bölümünde yer alan "Katıl" butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Başvurular kampanya için belirlenen süre içerisinde yapılmalıdır. Satın alma işleminizden önce veya sonra promosyonlara katılabilirsiniz.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi! Hemen koşun 28 Şubat'a kadar vaktiniz var! İşte bütün ayrıntılar...

Kampanyanın adı "İşCep'ten Müşteri Olun, Doğalgaz Faturalarınızı %10 İndirimli Ödeyin!"

oldu. Banka ampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

"Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 31.05.2023 tarihine kadar yapacağınız doğalgaz faturası ödemelerinizin %10’unu ayda 100 TL’ye, toplamda 500 TL’ye kadar geri kazanın!"

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvurun, 31.05.2023 tarihine kadar kredi kartınızla yapacağınız doğalgaz faturası ödemelerinizin %10’unu ayda 100 TL’ye, toplamda 500 TL’ye kadar geri kazanın! 

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi! Hemen koşun 28 Şubat'a kadar vaktiniz var! İşte bütün ayrıntılar...

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Genç özellikli kredi kartları,

• Kampanya, İşCep’ten kredi kartıyla doğalgaz faturası ödemelerinde kampanyaya dahil işyerlerinde geçerlidir

• Kampanya 1 Ocak-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan müşterilerimiz ile sınırlıdır.

• Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 31.05.2023 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşterilerimiz 31.05.2023 tarihine kadar %10 indirim kampanyasına dâhil olacaktır.

• Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır.

• İndirim tutarı azami indirim toplamına ulaşıldığında müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

• Bir müşteri için kampanyaya dâhil olan kartları ile kazanılacak azami indirim tutarı ayda 100 TL, 31.05.2023’e kadar 500 TL’dir.