Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından izliyor. İş Bankası, resmen açıklama yaptı. 1 Mart 2023'e kadar acilen bakın! İşte ayrıntılar...Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası, yeni kampanyasının ayrıntılarını açıkladı

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından izliyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası, yeni kampanyasının ayrıntılarını açıkladı. 1 Mart 2023 tarihine kadar kaydolan herkes MaxiPuan alacaktır. 

Maximum Mobil ya da İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

 

Kampanyanın adı "Özdilek hipermarketlerinde ve mağazalarında 50 TL MaxiPuan!" oldu. Banka ampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

"19 Ocak – 1 Mart 2023 tarihleri arasında Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk alışverişinize, 50 TL MaxiPuan! Ayrıca Özdilek mağazalarında giyim ve tekstil alışverişlerinizde 8 taksit ayrıcalığı!"

 Kazanılan MaxiPuanlar 10 Mart 2023 tarihinde yüklenecek 30 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar, 1 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacaktır Maximiles’a yüklenen puanlar, MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler, kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir. Kazanacağınız MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye iş yerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan kartlar: Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartlar.

Kampanyaya dahil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir. Özdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Taksitli işlemlerde geçerli olan ilave 4 taksit kampanyasına Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard ve Ticari Kredi Kartları ile yapılan alışverişler dahil olup, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, Maximum Fırsat işlemleri dahil değildir.

 

KAMPANYA AYRITNILARI!

- İŞ BANKASI KAMPANYAYI DURDURMA VEYA KAMPANYA KOŞULLARINI DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR!..

Ayrıntılı Bilgi İçin: https://www.isbank.com.tr/

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Çiğ süt desteği kimlere ödenecek?
Milyonları ilgilendiren son dakika müjdesi! Görüşmeler başladı! İşte EYT’nin çıkacağı tarih!
Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın