Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! Son iki gün, hemen buraya bakın!

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması resmen geldi. İş Bankası Maximum kartı olanlar şimdi buraya bakmalı! Banka, yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştirdi. 28 Şubat 2023'e kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...   28 Şubat 2023 tarihine kadar kaydolan herkes MaxiPuan alacaktır

Vatandaşlar banka promosyonlarına çok dikkat ediyor.  28 Şubat 2023 tarihine kadar kaydolan herkes MaxiPuan alacaktır. 

 

Maximum Mobil ya da İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! Son iki gün, hemen buraya bakın!..İşte ayrıntılar...

Kampanyanın adı "Maximum Mobil Dijital Kod Market'te Maximum Genç kartına 40 TL MaxiPuan!" oldu. Banka ampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

"2-28 Şubat 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartlarınızla tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri mobil ödeme işleminizde 10 TL, toplamda 150 TL MaxiPuan kazanın! MaxiPuanlarınızı dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabilirsiniz."

Kazanacağın MaxiPuan’lar 24 Mart 2023 tarihinde en son kullandığın kartına yüklenecektir. MaxiPuan'larını Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsin. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 13 Nisan 2023'tür. 

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler,

 

KAMPANYA AYRINTILARI BELLİ OLDU!

MaxiPuan’lar 07 Mart 2023 tarihinde son kullanılan kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir.

Bir müşteri aynı gün içerisinde yapacağı 250 TL ve üzeri mobil temassız işlemlerin yalnızca bir tanesinden puan kazanabilir ve kampanya boyunca en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecektir.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacaktır.

- İŞ BANKASI KAMPANYAYI DURDURMA VEYA KAMPANYA KOŞULLARINI DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR!..

Ayrıntılı Bilgi İçin: https://www.maximumgenc.com.tr/

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!
Veliler dikkat! İlkokul ortaokul lise okuyan çocuğunuz varsa bunu kesin yapın! 1-2-3 çocuklu ailelere 3.100-4.855 TL!
Emeklilere peş peşe resmen soğuk duş! Bir bir açıklandı, duyan emeklinin adeta dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!