Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar çok acilen baksın! Hemen buraya bakın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! İş Bankası, akaryakıt alımlarında flaş bir kampanya sunuyor. İşte ayrıntılar....1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan "Petrol Ofisi'nde Araçta Öde ile 75 TL MaxiPuan" kampanyası kapsamında, Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak ikinci ve sonraki 300 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunulacak

Türkiye İş Bankası; Petrol Ofisi müşterilerine avantajlı bir kampanya sunuyor. 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan "Petrol Ofisi'nde Araçta Öde ile 75 TL MaxiPuan" kampanyası kapsamında, Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak ikinci ve sonraki 300 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunulacak.

Kampanya, Maximum Mobil'in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil olan Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak. Katılım için müşteriler, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarını kullanarak "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyadaki "KATIL" butonuna tıklayarak ücretsiz olarak kaydolabilecekler.

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartlar dahil edilmiştir. Kampanya kapsamında Maxipara Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin yakıt alışverişlerini Maximum Mobil'in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kampanyadan her gün bir kez faydalanılabileceği ve aynı gün içinde 300 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişi yapıldığında ilk alışverişin kampanyaya dahil edileceği belirtilmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil'deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan'lar, 05 Temmuz 2023 tarihinde kartlara yüklenecek ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Kampanyadan bir müşteri sadece bir kez yararlanabilecek ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilecektir. Ek kart sahipleri, kampanyadan yararlandıklarında MaxiPuan'larını asıl kartlarına yüklenecektir.

Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutmaktadır.

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!
En büyük tehlike: İstanbul için 7.5 şiddetinde deprem senaryosu!
DİSK başkanı Çerkezoğlu'ndan asgari ücret çağrısı! En az 13 bin 200 lira olmalı demişti, şimdi de bunu açıkladı!
Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!