Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Şubeye gitmeye gerek yok...Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası'ndan müjde geldi. İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. İşte bütün ayrıntılar... İş Bankası'ndan gelen ayrıntılara göre; 200 TL MaxiPuan kazanacaksınız

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika açıklaması geldi. İş Bankası'ndan gelen ayrıntılara göre; 200 TL MaxiPuan kazanacaksınız.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Şubeye gitmeye gerek yok...Hemen bakın, sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...

İş Bankası Maximum kredi kartı sahipleri, 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında Amazon.com.tr'de alışveriş yaparak 200 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanyaya katılmak için müşterilerin İşCep veya Maximum Mobil mobil uygulamalarındaki "Kampanyalar" bölümünde ilgili kampanyadaki "KATIL" butonuna tıklaması gerekiyor. Tek seferde 1.000 TL veya üzeri alışveriş yapan müşteriler her alışverişleri için 100 TL MaxiPuan kazanabilirler ve maksimum ödül 200 TL'dir. Kampanya İş Bankası Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli ve Maximum Genç Kredi Kartı dahil olmak üzere İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları için geçerlidir.

Kazanılan MaxiPuanlar müşterilerin hesaplarına 18 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kampanya kart başına değil, müşteri başına verilecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles'a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Kampanya dönemi içerisinde yapılan alışverişlerin iptal edilmesi veya ürünlerin iade edilmesi durumunda, kazanılan MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Kampanya, diğer kampanyalarla birleştirilemez ve İş Bankası A.Ş. kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutar.

Doları olanlar dikkat! Hazırlıklarınızı yapın, olacaklar önceden açıklandı! Herkes bunu konuşuyor!
Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı'ndan Mart 2023 son dakika destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL yatıyor! Şimdi bakın, kaçırmayın