Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın!

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından izliyor. İş Bankası, yeni bir kampanya duyurdu. İş Bankası kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 10 Nisan'a kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...Banka, müşterilerine özel avantajlar sunacak olan kampanyayı duyurarak, farklı ihtiyaçlara yönelik farklı kampanyalarla müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor

İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Banka, müşterilerine özel avantajlar sunacak olan kampanyayı duyurarak, farklı ihtiyaçlara yönelik farklı kampanyalarla müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

Kampanya detayları henüz açıklanmasa da, İş Bankası'nın müşterilerine yönelik geniş kapsamlı kampanyalar düzenlemesiyle biliniyor. Banka, sadece bireysel müşterilerine değil, KOBİ'lere de özel kampanyalar sunarak, farklı müşteri profillerine hitap ediyor.

Şok Marketler'de yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk market alışverişinize, 11 Mart-10 Nisan 2023 tarihleri arasında İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kullanarak tek seferde ödeme yapmanız durumunda 40 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Katılmak için, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında bulunan "Kampanyalar" bölümünden "KATIL" butonuna tıklamanız yeterlidir. Kampanyaya katılım işlemi, alışverişinizden önce veya sonra herhangi bir zaman diliminde yapılabilir.

Kampanyaya dahil olan kartlar ve işlemler, Şok mağazaları ile CepteŞok mobil uygulaması veya web sitesinden yapılan market alışverişleri, İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişlerdir.

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ve işlemler ise, ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleridir.

Kazanılan MaxiPuanlar, 14 Nisan 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecek ve kullanım süresi 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kazanılan MaxiPuanlar sadece Şok Marketlerde kullanılabilecektir. Ayrıca, kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya, kredi kartı bazında değil müşteri bazındadır. Ek kartlarla yapılan harcamalar da puan kazanmaya hak kazanırken, kampanyaya katılım işlemi asıl kart sahibi tarafından yapılmalıdır. Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Şok Marketlerde kullanılabilir ve başka market kampanyalarıyla birleştirilemez.

İş Bankası ve Şok Marketler, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!
Aile Destek Programı Mart 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama da onlardan! Aylık 5.137 TL ödeme yapılacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 lira ve 3.708 lira para yatıyor! Aman kaçırma!