Kent Haberleri

İş Bankası kesenin ağzını açtı. Müşterileri için önem arz ediyor

Son dönemde bankalar tarafından sağlanan kredi paketlerine yönelik ilgi hayli arttı. İş Bankası'ndan da müşterilerine yönelik çok önemli bir kredi paketi hazırlandı. İşte banka tarafından hazırlanan kredinin detayları. Banka tarafından bu nedenle sık sık müşterilerin ilgisini çekecek cinste kredi paketleri hazırlanıyor

Özel bankalar arasında yer alan İş Bankası, kredi yarışında diğer bankaların önüne geçmek adına ciddi bir yarış veriyor. Banka tarafından bu nedenle sık sık müşterilerin ilgisini çekecek cinste kredi paketleri hazırlanıyor. Banka tarafından hazırlanan son kredinin detayları da müşterilere aktarıldı. 

 

İş Bankası faizsiz kredi/nakit avans kampanyasında limitleri yükseltti. Daha önce Akbank ve Garanti Bankası ilk kez müşteri olan kişilere özel verdikleri 10.000 TL faizsiz nakit avansı 25 bin TL ve 20 bin TL’ye çıakrmışlardı. İş Bankası da güncellemelerde geri kalmayarak, kampanya limitini 20.000 TL yükseltti. Böylece İş Bankası’ndan ilk kez hesap açacak kişiler ‘hoş geldin’ kampanyasından 20.000 TL tutarında faydalanabilecek. Faizsiz kredi ve nakit avanslar vatandaşların, kısa süreli, düşük meblağlı ihtiyaçlarına tabiri caizse can suyu oluyor. Düşük meblağla için borç almak istemeyenler, faiz ödemek istemeyenler hoş geldin kampanyalarına yönelmiş durumda. Bu haberimizde, İş Bankası’nın bayramdan itibaren fırsat olarak sunmuş olduğu kampanyayı ele alacağız. İşte detaylar…

İş Bankası diğer bankalara ayak uydurarak, faizsiz kredi de çıtayı yükseltti. Geçtiğimiz ay çalışanlarına tam 11 maaş temettü veren banka büyük ses getirmiş ve personelinin yüzünü güldürmüştü. İş Bankası bu kampanyayla birlikte kar hedeflemeden, müşteri memnuniyetine yönelik bir nevi bankayı tanıtıcı hoş geldin paketiyle yeni müşterileri kucaklıyor. İş Bankası’nın ve diğer bankaların hoş geldin yeni müşteri kampanyalarında özellikle, ilk defa müşteri olmak ve bankanın uygulamasını indirerek görüntülü görüşme sonucu işlemleri tamamlamak gerekiyor. Haberimizin sonunda diğer bankaların vermiş olduğu faizsiz kredi ve nakit avanslar yer alıyor göz atabilirsiniz. İşte İş Bankası’nın faizsiz 20.000 TL  bayram kredisine ait detaylar.

Kampanya 15.04.2023 – 30.04.2023 tarihleri arasından geçerli.

İşCep uygulamasını indirmek gerekiyor, ardından müşteri olmak istiyorum menüsüne tıklanmalıdır.

Müşteri olma işlemini tamamlayanlar, kredi kartı başvurusunda bulunmalı.

Faizsiz nakit avansta 5 ay vade veriliyor.

Kullanabileceğiniz nakit avans tutarı 300 TL ve 20.000 TL arasında.

Faizsiz nakit avans en fazla 2 taksit halinde çekilebilir.

Kredi kartı başvurusu onaylananlar kredi kartı gelmeden tanımlanacak nakit avansın %50’sinin kart gelmeden kullanabilir. (Limit 5.000 TL)

5 aydan uzun sürede taksitlerde ve 20.000 TL üzerindeki kredilerde farklı faiz oranları uygulanmaktadır.

Kampanya tanımlamaları 7 gün içinde yapılmakta ve yararlanma süresi 1 yıldır.

Herkes kampanyadan 1 kez faydalanabilir.