Ekonomi

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

Bugünlerde ülkemiz zor zamanlar geçiriyor ancak İŞ Bankası, milyonlarca insana nefes aldıracak bir kampanya ile yardım elini uzatıyor. Banka, 50 bin TL sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu ve başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.Kur Korumalı Mevduat'ta faiz üst sınırının kaldırılması sonrasında bankalar, mevduat ve kredilerde faiz oranlarını arttırdı

Geçim sıkıntısının oldukça fazla olduğu şu günlerde birçok kişi, kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Kur Korumalı Mevduat'ta faiz üst sınırının kaldırılması sonrasında bankalar, mevduat ve kredilerde faiz oranlarını arttırdı. Ancak İş Bankası, bu dönemde vatandaşlara oldukça faydalı olacak bir kampanya duyurdu. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, kampanyayı sosyal medya hesabından duyurarak takipçilerine aktardı. İşte detaylar...

İş Bankası’ndan sıfır faiz imkanı

İş Bankası, özel bir kampanya ile müşterilerine sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya sayesinde müşteriler, belirli şartlar ve koşullar altında 50.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli kredi kullanabilecekler. İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu kampanya, kredi sürecine paralel olarak sunulan ekstra hizmetlerle birlikte müşterilere önemli avantajlar sağlıyor.

Banka tarafından sunulan kampanya detayları ise şöyle;

Kampanya kapsamında verilen kredi, 50.000 TL'ye kadar ve 12 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Böylelikle vatandaşlar orta ölçekli ihtiyaçları için krediden faydalanabilir. İş Bankası sıfır faiz oranı sunarak vatandaşlara kredi geri ödemeleri sırasında ekstra faiz yüküyle karşılaşmayacağı garantisi sunuyor.

Başvuru yapmak için İş Bankası şubelerine gitmenin yanı sıra, internet şubesi ve mobil uygulama üzerinden de başvuru yapılabilir. Ancak bu kampanya yalnızca ticari krediler için geçerli. İnternet ve mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular, hızlı ve kolay bir süreç sunarak, şubeye gitmeden kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlıyor.

Başvuru sırasında, kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesi) ve gelir belgesi (maaş bordrosu, vergi levhası vb.) gibi belgeler ibraz edilmesi gerekiyor.

Kredi değerlendirme kriteri

İş Bankası, kredi başvurularını değerlendirmek için kredi notu, gelir düzeyi ve borç ödeme geçmişi gibi süreçleri inceler. Bu ölçütler doğrultusunda, kredi başvurusunun onaylanıp onaylanmayacağına karar verilir.

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

Emekli maaşı promosyon en fazla hangi banka veriyor? 10.000 lira promosyon veren banka hangisidir?HSBC dolar tahminini yeniledi! İşte korkutan senaryo