Kent Haberleri

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...Kampanya kapsamında, 1 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından yapılacak 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye edilecek

İş Bankası Maximum kart sahiplerine yönelik bir kampanya duyuruldu. Kampanya kapsamında, 1 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından yapılacak 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye edilecek. 

MaxiPuanlar, yalnızca yakıt alımında kullanılabilecek ve 18 Mayıs 2023'te kartlara yüklenecek. Kampanya, İşCep veya Maximum Mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak katılınabilecek ve ticari kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil edilmeyecek. Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilecek ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilecek. Türkiye İş Bankası A.Ş. ve TotalEnergies, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutuyor.K

KAMPANYA AYRINTILARI!

MaxiPuan kazanmak isteyen araç sahipleri için Maximum ve TotalEnergies işbirliğiyle bir kampanya başlatıldı. 1 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından yapılacak 4 ayrı 300 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi, 60 TL MaxiPuan kazandıracak. Kampanya katılımlı olup, araç sahipleri kampanya dönemi içinde istedikleri zaman "KATIL" butonuna tıklayarak kampanyaya ücretsiz olarak katılabilirler. Katılım için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasındaki "Kampanyalar" bölümü kullanılabilir.

Kampanya kapsamında geçerli olan kartlar: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar'dır.

Kampanya dışında kalan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanarak yapılan alışverişler, ürün iade ve iptal işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanya kapsamına dahil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında kullanılabilir ve sadece yakıt alımlarında geçerlidir. MaxiPuanlar, 18 Mayıs 2023 tarihinde kartınıza yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Haziran 2023 (bu tarih dahil) olacaktır. Maximiles'a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz. Kampanyadan bir müşteri sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.