Ekonomi

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

İş Bankası yeni kampanyalarını tanıtmaya başladı. İş Bankası olanlar yaşadı. Şartları sağlayanlara 150 TL hediye edilecek. İşte detaylar!Özel bankalardan biri olan ve kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan İş Bankası haberini resmen duyurdu

İş Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Özel bankalardan biri olan ve kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan İş Bankası haberini resmen duyurdu. Banka yaptığı açıklamada banka müşterilerinin şartları sağlamaları durumunda 150 TL hediye edileceği belirtildi.

İşte İş Bankasının o kampanyasına detayları..

İş Bankası yaptığı açıklamasında banka müşterilerinin kartlarına 150 TL hediye edileceğini duyurdu. Temassız özellikle bireysel kartlarla tek seferde ve farklı günlerde yapılan 150 TL ve üzeri her alışveriş için 10 TL, toplam da ise 150 TL hediye edileceği belirtildi.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

İş Bankası, müşterileri için kampanya detaylarına dair şu şekilde bilgi verdi;

BANKALAR NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

İşte bankaların promosyon ödemeleri şu şekilde; Türkiye Finans 3 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında, Denizbank 3 bin TL ile 5 bin TL arası, Akbank 4 bin 200 TL ile 7 bin TL arasında, QNB Finansbank 3 bin 500 TL ile 5 bin TL arasında, Garanti BBVA 3 bin 600 TL ile 6 bin TL arasında, ING Bank 4 bin 650 TL ile 7 bin TL arası, TEB 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında, Yapı Kredi Bankası 4 bin 600 TL ile 7 bin TL arasında, Türkiye İş Bankası 5 bin TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli promosyon ödenecek.

İGDAŞ açıkladı! Yaklaşan kış öncesinde faturalarda yeni döneme girildi! İşte detaylar!

Devlet bankalarının promosyonu ne kadar oldu?

Bakanlık duyurdu! 2 bin 600 liradan 4 bin liraya çıkan ödemeler hesaplara geçmeye başladı! İşte detaylar!