29 / 04 / 2024

İş Bankası resmen açıkladı. Bundan sonra ücretsiz olacak. Para ödemeyeceksiniz

İş Bankası resmen açıkladı. Bundan sonra ücretsiz olacak. Para ödemeyeceksiniz

İş Bankası tarafından müşterilerinin hoşuna gidecek bir açıklama geldi. Daha önce para ödediğiniz bir hizmete bundan sonra para ödemeyeceksiniz...



İş Bankası resmen açıkladı. Bundan sonra ücretsiz olacak. Para ödemeyeceksiniz
İş Bankası tarafından müşterilerinin hoşuna gidecek bir açıklama geldi. Daha önce para ödediğiniz bir hizmete bundan sonra para ödemeyeceksiniz... 

İş Bankası tarafından vatandaşlara yönelik hizmet kampanyaları açıklanmaya devam ediliyor. Banka tarafından son açıklanan kampanya müşterilerinin ciddi anlamda hoşuna gidecek. 

Banka tarafından konu hakkında yapılan açıklamada ise, "İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha  birçok ayrıcalıktan yararlanın!" ifadelerini kullandı. 

ARTIK ÜCRET ALINMAYACAK

İş Bankası tarafından bu hizmet açıklaması hakkında ise şu ifadelere yer verildi: 

Ücret istisnasından  “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir  müşteriler yararlanabilecektir.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir. 

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.  

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

BAŞKA KAMPANYALAR DA VAR 

İş Bankası tarafından gerçekleştirilen kampanyalar arasında şu kampanya da bulunuyor. 

Komisyon istisnasından 01-30 Eylül 2023 tarihleri arasında “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan ve yatırım hesabı açan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir  müşteriler yararlanabilecektir.

• İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 04-31 Ekim 2023 arasında yapılacak işlemler için geçerlidir.

• Kampanya sonrası dönem olan 01 Kasım 2023 ve sonrasında gerçekleştirilecek işlemler için komisyon oranı, Bankamızın komisyon tarifesine göre güncellenecektir. 

• Kampanyadan yararlanabilmek için, belirtilen tarihlerde müşteri olmak ve belirtilen tarihlerde yatırım hesabı açmak yeterlidir. 

• Bankamızın İnternet Şubesi ve İşCep’ten gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

• Kampanya katılım şartı bulunmamaktadır. 

• Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

• İş Bankası kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma haklarını saklı tutar.

 


Geri Dön