Kent Haberleri

İş Bankası resmen çıldırdı. İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası müşterilerine yönelik kredi imkanlarını ve kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından müşterilere yönelik çok önemli bir müjde daha geldi. İşte İş Bankası'nın müjdesinin detayları... Banka ayrıca müşterilerine yönelik yeni kampanyaları da hayata geçiriyor

İş Bankası son dönemde müşterilerine yönelik peş peşe kredi kampanyalarını açıklıyor. Banka ayrıca müşterilerine yönelik yeni kampanyaları da hayata geçiriyor. İş Bankası tarafından son yıllarda vatandaşların şikayet etmeye başladığı bir konu hakkında da sürpriz hamle geldi. 

 

ÜCRETSİZ KULLANABİLECEKLER

Gelen son habere göre İş Bankası müşterisi olanlara 1 yıl boyunca tamamen ücretsiz olacağı ifade edildi. İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara ücretsiz olarak EFT ve Havale işlemleri yapılabilecek. Detaylar haberimizde.

Konuya ilişkin İş Bankası önemli açıklamalarda bulundu. Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak İşCep’te İş Bankası müşterisi olan müşterilerin bu uygulamadan yararlanabileceği belirtildi.

İŞ BANKASI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMANIN DETAYLARI

İş Bankası yaptığı açıklamasında kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.