Kent Haberleri

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

İş Bankası, köklü geçmişi ve müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde bankacılık sektöründe önde gelen bankalardan biri olarak kabul ediliyor. Banka, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için sürekli olarak yeni kredi paketleri hazırlıyor. Banka, bireysel ihtiyaçlar, taşıt alımları ve konut alımları  gibi farklı alanlarda özel kredi imkanları sunuyor

İş Bankası, müşterilerine özel kredi paketleri sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek oluyor. Banka, bireysel ihtiyaçlar, taşıt alımları ve konut alımları  gibi farklı alanlarda özel kredi imkanları sunuyor. Kredi paketleri, müşterilerin gelir durumu ve kredi notuna göre özelleştiriliyor ve uygun faiz oranları ile sunuluyor. Müşterilerin ödeme planlarına uygun esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İş Bankası, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak için kredi ürünlerini sürekli olarak güncelliyor ve geliştiriyor.

İş Bankası'ndan müşterilerine özel bir teklif var! İster ev almak isteyin, ister araba, İş Bankası'nda Nisan sonuna kadar geçerli olan ön onaylı kredilerle hayallerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Konut kredisi için 1.500.000 TL, taşıt kredisi için ise 400.000 TL limitimiz bulunuyor. Şubelere başvurarak hemen ön onaylı kredinizi alabilirsiniz.

Başvurmadan önce bilmeniz gereken bazı önemli bilgiler var:

Taşıt kredisi üst limitleri ise, aracın nihai fatura değeri (0 km için) ya da kasko değeri (2. el için) üzerinden belirlenmektedir.

Siz de uygun faiz oranları ve ödeme planları ile hayallerinize ulaşmak için İş Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Acil bakın hemen bu kadar para ödenecek!
Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!
Telefonunu yenilemek isteyenlere A101'den müjde! Samsung Galaxy S22'ye görülmemiş indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı!