Genel

İş Bankası'nda dev kampanya! İşCep'ten İş Bankalı olanlara 200 TL puan fırsatı! 

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar için dev fırsat başladı. İşCep’ten İş Bankalı olanlara 200 lira MaxiPuan fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep'ten İş Bankalı olanlar kazanıyor

İşCep’ten İş Bankalı olanlara 200 lira MaxiPuan fırsatı sunuluyor. İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep'ten İş Bankalı olanlar kazanıyor. 

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlara, İs Bankası kartlarıyla yapacakları ilk 200 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde 200 Türk Lirası tutarında MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

İşte İş Bankası'nın MaxiPuan kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması çerçevesinde ilk kez İş Bankası müşterisi olup, aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvuru yapanlar kampanyadan faydalanabiliyor. 

Başvurusunu yapanlar için, başvuru tarihini takip eden ayın bitimine kadar yapılacak ilk 200 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde 200 Türk Lirası MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. 

Kampanya kapsamında kartların teslm edilmesini beklemeden anında internet alışverişlerinde ve mobil temassız ödemelerde kullanma ayrıcalığı da bulunuyor.

 

İş Bankası kartları sahibi olmak için, İşCep, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarından, İnternet Şubesinden, 0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesinden veya İş Bankası şubesinden başvuru yapılabiliyor. 

İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları,Ticari Bankamatik Kartları MaxiPuan kampanyası kapsamında kullanılabiliyor. 

Örneğin Mayıs 2022 döneminde “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan, kampanya kriterlerini yerine getiren müşterilere MaxiPuan yüklemeleri 15 Temmuz 2022'e kadar yapılacak. 

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar da geri alınıyor. 

Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamında bulunmuyor. 

Müşteriler kazanmış oldukları MaxiPuanları, sonraki ayın ilk 15 günü içerisinde yükleniyor ve 45 gün süre içinde kullanılabiliyor. 

Başvuru tarihi 1-31 Ekim 2022 arasında olanların puanları Aralık 2020'de; ​1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında başvuranların puanları Ocak 2023'te; başvuru dönemi ​1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında olanların puanları ise Şubat 2023'te yüklenecek. 

Carrefoursa'da Starbucks, Jacobs ve Nescafe fiyatları dip yaptı! Yüzde 25 indirim fırsatı! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

50 megapiksellik kamerasıyla OPPO A96 Migroslarda! Bu fırsat kaçmaz! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

2023 yılı asgari ücrette son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı