Kent Haberleri

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acil baksın!

İş Bankası tarafından maximum kartı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılara maxipuan verecek!.. İş Bankası tarafından hazırlanan yeni kredi paketinin detayları da müşterilerle paylaşıldı

İş Bankası'nın bankacılık sektöründeki köklü geçmişiyle birlikte en çok tercih edilen bankalar arasında yer aldığı ve müşteri portföyünü genişletmek için yeni kredi paketleri hazırladığı belirtiliyor. İş Bankası tarafından hazırlanan yeni kredi paketinin detayları da müşterilerle paylaşıldı. 

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acil baksın!.. Son dakika... Hemen bakın...

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acil baksın!.. Son dakika... Hemen bakın...

Maximum, Bankamatik Kartı ve İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarıyla yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerde Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com adresinden 75 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor. 

Kampanya, 01 Nisan-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için alışveriş öncesinde veya sonrasında İşCep veya Maximum Mobil uygulamasındaki "KATIL" butonuna tıklamak yeterli olacak. MaxiPuan’lar, 16 Mayıs 2023 tarihinde yüklenecek ve 30 Haziran 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kampanya dönemi içinde bir müşteri en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

MaxiPuan'larınız 16 Mayıs 2023 tarihinde hesabınıza yüklenecektir. MaxiPuan'ların son kullanma tarihi ise 30 Haziran 2023'tür ve son alışverişinizi yaptığınız karta yüklenecektir. Kullanmadığınız MaxiPuan'lar 01 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Eğer kampanyadan yararlanmak için kullandığınız kredi kartı Maximiles özellikli ise, MaxiPuan'larınız MaxiMil'e dönüştürülebilir ve isteğinize bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanabilirsiniz. Ancak, Maximiles'a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz ve yalnızca Maximiles ile kullanılabilir. Ayrıca, kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya, diğer MaxiPuan ve indirim kampanyalarıyla birleştirilemez ve iptal edilen alışverişler veya iade edilen ürünler için yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç)

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!
Fırtına kopacak! Şemsiyeniz olmadan kapıdan dışarı adım bile atmayın! Son dakika!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Nisan 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL para peş peşe yatıyor!