Kent Haberleri

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu. Müşteri portföyünü genişletmek amacıyla banka, yeni kredi paketleri ve kredi kartı kampanyaları hazırlamış ve bu fırsatların detaylarını müşterilerle paylaşmıştır

İş Bankası, bankacılık sektöründe köklü bir geçmişe ve yüksek bir itibara sahip olduğu için müşteriler arasında en çok tercih edilen bankalar arasında yer almaktadır. Müşteri portföyünü genişletmek amacıyla banka, yeni kredi paketleri ve kredi kartı kampanyaları hazırlamış ve bu fırsatların detaylarını müşterilerle paylaşmıştır. İş Bankası'nın müşterilere sunduğu bu yeni kredi seçenekleri ve kredi kartı kampanyaları, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere büyük yardımcı olacaktır.

17 Mart ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında giyim sektöründe yapacağınız nakit alışverişleriniz için 4 aya kadar faizsiz taksit imkanından faydalanabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak için, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarındaki "İşlem Taksitlendirme" veya "İşlemlerim" bölümlerinden taksit talebinizi yapabilirsiniz.

Kampanya sadece İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları için geçerlidir ve sadece giyim, giyim aksesuarı, optik ve ayakkabı sektörlerindeki Maximum üyesi mağazalardan yapılan tek seferlik alışverişler için geçerlidir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Giysi sektöründe 500-25.000 TL arasındaki nakit alışverişler için faizsiz taksit imkanı, sadece 17 Mart ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Mobil veya İşCep kanalları aracılığıyla alınan taksit talimatları için geçerli olacaktır. Diğer kanallar aracılığıyla yapılan taksit talepleri için ilgili faiz oranı uygulanacaktır.

Kampanya ticari kredi kartlarını veya ücretsiz kartları kapsamamaktadır. 500 TL'nin altındaki tek işlemler için veya 25.000 TL'nin üzerindeki tek işlemler için geçerli olan faiz oranı uygulanacaktır.

Lütfen unutmayın ki, taksitli işlemler için Maximum Mobil veya İşCep kanalları aracılığıyla ilave faizsiz taksit seçeneği bulunmamaktadır. Ayrıca, taksit işlemi ilgili döneme ait hesap ekstresi tarihinden önce gerçekleştirilmeli ve kampanya bitiş tarihi öncesinde tamamlanmalıdır. İşlem tarihi ve hesap ekstresi tarihi aynı ise, faizsiz taksit uygulanamaz.

Taksit işlemi daha sonra şubelerimiz, internet şubemiz veya çağrı merkezimiz (0850 724 0 724) aracılığıyla iptal edebilirsiniz. Ancak, taksit işlemi daha sonra gerçekleştirilirse, taksit talimatı kampanya tarihlerinden farklı bir gün verilmişse, mevcut faiz oranı uygulanacaktır. Ayrıca, taksit işlemlerinin erken kapatılması, şubelerimiz veya Maximum Mobil uygulaması aracılığıyla, bekleyen taksit ödemelerinin tamamı ödenerek mümkündür.    

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinin ardından flaş bir gelişme yaşandı... Acil bakın hemen 2.750 para ödenecek!
Kredi borcunu son günü gelmeden ödeyenlere havalara uçuracak flaş bir açıklama geldi!
Emeklilere ve EYT'lilere müjde! 7.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alan herkesi ilgilendiriyor!