Kent Haberleri

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri çok acil baksın! Son dakika!

Müşterilerine yönelik kredi hizmetleri ile Türkiye'de önde gelen bankalar arasında yer alan İş Bankası, kredi konusunda önemli bir açıklama yaptı. Aşağıda İş Bankası'nın yaptığı açıklamanın detayları yer almaktadır.Bu doğrultuda, banka sık sık yeni kredi paketleri sunuyor

Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan İş Bankası, müşteri portföyünü genişleterek yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, banka sık sık yeni kredi paketleri sunuyor. İş Bankası'nın son hazırladığı kredi paketinin detayları da müşterilerle paylaşıldı. 

Kredi işlemleri hızlandırıldı ve işlemi tamamlayan müşteriler, sonuçlarını sadece 5 dakikada alabiliyorlar. Başvuru yapmak isteyenler, İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep aracılığıyla kolayca başvuruda bulunabiliyorlar. İşCep üzerinden yapılan başvurularla, ihtiyaç kredisi almak isteyenlere 50.000 TL'ye kadar kredi sağlanıyor.

KREDİYE 3 AY BOYUNCA ERTELEME YAPILIYOR

Müşterilere sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, ilk taksit ödemeleri için 36 aya kadar vade seçenekleri mevcut. Ayrıca, müşterilere üç ay erteleme seçeneği de sunuluyor. Bu sayede, müşteriler ödemelerine üç ay sonra başlayabiliyorlar.

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası için müşterilerin belirli banka şartlarını yerine getirmesi gerekiyor. Kampanya dahilinde sunulan 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin, bankanın belirlediği şartları karşılamaları gerekiyor. Ancak, hangi şartların gereklilik arz ettiği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Kredi vade aralığı nedir?

Asgari 3 ay, azami 12 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunulabilir.

Kredi Tutarı Vade Faiz Oranı Kredi Tahsis Ücreti Kullandırım Ücreti Yıllık Masraflar Hariç Toplam Maliyet Oranı Taksit Tutarı Toplam Geri ​
​Ödeme Tutarı​
50.000 TL 12 Ay %0 125  TL 550  TL 0 4.166,67 TL 50.000 TL

Faizsiz esnaf kredisi kimlere verilir?

Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimiz, %0 Faizli Hoş Geldin Kredisi kampanyasından faydalanabilir.

İnaktif müşteri kimdir?

2022 yılı ve öncesinde müşteri olmuş ancak 2023 yılında Bankamızla aktif ürün ve hizmet ilişkisi bulunmayanları kapsamaktadır.

Aktifleşen müşteri nasıl olunur?

2023 yılı içinde Bankamız ürün ve hizmetlerini aktif bir şekilde kullanarak aktifleşen müşteri olabilirsiniz. 

Hoş Geldin Paketi ne zaman tanımlanır?

1 yıl boyunca İnternet Şubesi ve İşCep kanallarından yapılabilecek 100 adet havale ve 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 yapraklı çek karnesi, 10 adet çek tahsilatı ücretsiz olan Hoş Geldin paketi, Hoş Geldin kredisi kullanımını takip eden hafta tanımlanacaktır.