Ekonomi

İş Bankası'ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

İş Bankası nakit para ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruda 13 bin TL'ye kadar nakit kredi verileceği açıklandı. İşte nakit kredi desteğinin tüm detayları... İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere nakit kredi kampanyasını duyurdu

Ekonomik destek almak isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi kampanyalarını araştırıyorlar. İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere nakit kredi kampanyasını duyurdu. İş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapıp 13 bin TL kredi kullanmak için onay alınması halinde ilk taksit ödemesi 3 ay sonra başlayacak. 

Vatandaşlar kullandıkları kredileri 36 ay vade ile geri ödeyecekler.  Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, en yakın iş Bankası şubesine giderek başvuru yapabilecekleri gibi mobil uygulama üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilecekler. 
 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; bireysel müşteri olan diğer müşterilerde başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden hemen işlem yapabiliyorlar. Banka hesabınızın olması durumunda İş Bankası, mobil uygulamasına girerek uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak onay almanız durumunda da bankaya gitmeden kredi hesabınıza aktarılıyor. 


Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!