Kent Haberleri

İş Bankası'ndan anında kredi imkanı! 

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası'ndan anında kredi müjdesi geldi. Hemen buraya bakın... Bütün ayrıntılar belli oldu... Anında Kredi, bekletmeden ihtiyaç duyulan nakit miktarını anında temin etme imkanı sunarak, hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılamalarını sağlayan Anında Kredi hizmetini duyurdu. Anında Kredi, bekletmeden ihtiyaç duyulan nakit miktarını anında temin etme imkanı sunarak, hızlı ve pratik bir çözüm sunuyor.

Anında Kredi, bireysel müşterilerin 70.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış bir kredi ürünüdür. Kredi tutarına bağlı olarak 12 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleri sunulmaktadır. Müşterinin özelliklerine, kredi tutarına ve vadeye bağlı olarak kişiye özel faiz oranları uygulanmaktadır.

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası'ndan anında kredi müjdesi geldi. Hemen buraya bakın... Bütün ayrıntılar belli oldu...

Anında Kredi'yi kullanmak artık daha da kolay hale geldi. İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatikler üzerinden yapılan başvurularla müşteriler kredi taleplerini anında iletebiliyorlar. Başvurunun onaylanması durumunda, kredi tutarı müşterinin İş Bankası vadesiz hesabına anında aktarılıyor. Bu sayede müşteriler, şubeye gitme zorunluluğu olmadan kredi kullanmanın avantajlarından faydalanabiliyorlar.

Anında Kredi başvurusu yapmak için müşterilerin İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatikleri kullanmaları gerekmektedir. İşCep uygulamasını telefonun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir adresini yazarak indirebilirsiniz. Başvurular, 7 gün 24 saat hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

İş Bankası'nın Anında Kredi hizmeti, müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarına olanak sağlamakta ve finansal çözümlerde kolaylık sunmaktadır. Müşteriler, bireysel ihtiyaçlarına uygun kredi tutarını ve vadeyi seçerek anında başvuruda bulunabilir ve gereksinimlerini karşılayabilirler.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen buraya bakın, bu fırsat kaçmaz!
Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!
EYT emeklisi yüzde 25 zam alacak mı? EYT'lilere zam verilecek mi? Temmuz 2023 EYT maaş zammında son dakika!