Kent Haberleri

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjdesi

İş Bankası'ndan milyonlarca müşterisine bayram öncesi müjdesi geldi. Banka tarafından market alışverişlerinde 1000 TL ödeme gerçekleştirilecek. İş Bankası'ndan bayram öncesi tam da ihtiyaç olan bir alanla ilgili çok güzel bir haber geldi

Bayram öncesinde bankalar tarafından açıklanan müjdeler de vatandaşların yüzünü güldürüyor. İş Bankası'ndan bayram öncesi tam da ihtiyaç olan bir alanla ilgili çok güzel bir haber geldi. 

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN SON 3 GÜN 

İş Bankası’nın haziran ayında müşterilerine özel sunduğu kampanyalar için son günlere girilirken, market kampanyasından yararlanmak için son 3 gün kaldı. Peki, kampanyaya kimler katılım sağlayabilir? Kampanya koşulları nelerdir? İşte İş Bankası kampanya detayları…

İş Bankası resmi internet adresi üzerinden duyurulan kampanya haberine göre, İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı ile market alışverişi yapan kişilere 1000 TL’ye kadar indirim kazanma fırsatı sunuluyor.

İşCep uygulaması üzerinden müşteri olan ve kredi kartı ile 31 Temmuz 2023 tarihine kadar market alışverişi yapan müşterilerine yüzde 50 oranında ayda 500 TL, toplamda da 1000 TL’ye kadar indirim kazanma ayrıcalığı sağlanıyor. Peki, İş Bankası market indirimi kampanyasının detayları nelerdir?

İş Bankası’nın duyurduğu bu kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin İşCep uygulamasındaki müşteri olmak için gerekli adımları izlemesi gerekir. İlk defa İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapan müşterilerinin market harcamalarına 1000 TL’ye kadar indirim verilmektedir.

Kredi kartı ile market sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapacağınız tek seferlik en az 100 TL’lik her alışverişinize yüzde 50, ayda en fazla 500 TL indirim ve toplamda da 1000 TL’lik indirim kazanma şansından yararlanabilirsiniz.