Kent Haberleri

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık alışverişlerine yönelik kampanyalar düzenleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası, kurban alışverişlerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit imkânı sunacağını duyurdu. Duyurulan kampanyaya göre, A101 mağazalarından ve A101

İş Bankası, Kurban Bayramı’nda yapılacak kurban alışverişleri için bir kampanya düzenledi. Duyurulan kampanyaya göre, A101 mağazalarından ve A101.com.tr'den yapılacak kurban alışverişlerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit fırsatının olduğu açıklandı.

İş Bankası, Maximum müşterileri için A101 ile düzenlediği kampanyasını resmi internet sitesinden şu ifadelerle yayımladı:

“2 Temmuz 2023 tarihine kadar Maximum Kart'ınızla A101 mağazaları ve A101.com.tr internet sitesinden yapacağınız Kurban ödemelerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit imkânı sizi bekliyor!”

İşte İş Bankası’nın Maximum müşterilerine özel düzenlediği kurban kampanyasına ilişkin merak edilen detaylar...

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR VE İŞLEMLER

İş Bankası’nın Maximum müşterileri için A101 ile düzenlediği kurban kampanyasına İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia özellikli bireysel kredi kartlarıyla yapılan işlemler dahil olacak.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

2 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek olan kurban kampanyasına Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar, Bankamatik Kartlar, MaxiPara kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında yer almayacak. Bunun yanı sıra, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan harcamalar kampanyaya dâhil olmayacak.

EK KOŞUL

Ek taksit kampanyası yalnızca Maximum Kartlar ile Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilecek 6 taksitli işlemler için geçerli olacak. Ek taksit işlem anında POS cihazı vasıtası ile üye iş yeri tarafından seçilmesi gerekecek. A101 ile iş birliği kapsamında düzenlenen kurban kampanyası çerçevesinde yapılacak söz konusu işlem anında ilave taksit seçeneğinin seçilmemesi durumuna kampanya, QNB Finansbank tarafından otomatik olarak uygulanmayacak.

Türkiye İş Bankası, kampanyayı herhangi bir süre içerisinde sona erdirme ve söz konusu kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu nedenle, kurban kampanyasına katılım sağlayan müşteriler hiçbir hak iddia etmeyeceklerini kabul eder.

DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!