Kent Haberleri

İş Bankası'ndan bir sürpriz geldi

Bankalar son dönemde EFT ve Havale ücretlerine ciddi oranda zam yaptı. Vatandaşlar da havale ücretlerine para ödemeden bu para göndermenin yollarını arıyordu. İş Bankası'ndan bu yönde bir hamle geldi. Vatandaşlar bu nedenle havale ücretlerini ya ücretsiz ya da daha ucuza yapmanın yollarını aramaya başladı

Bankalar tarafından son dönemde havale ve EFT ücretlerine ciddi oranlarda komisyon konulmaya başlandı. Vatandaşlar bu nedenle havale ücretlerini ya ücretsiz ya da daha ucuza yapmanın yollarını aramaya başladı. İş Bank da kendisine müşteri çekebilmek adına bu yönde bir hamle yaptı. 

EFT ve havale, bankacılık işlemlerinde sıklıkla kullanılan iki para transfer yöntemidir. EFT (Elektronik Fon Transferi), farklı bankalar arasında yapılan para transferlerine denir. Havale ise aynı banka içinde gerçekleşen para transferleridir.

"Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İşCep'ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler ücretsiz EFT/havale ayrıcalığından yararlanabilecek.
Ücretsiz EFT/havale ayrıcalığı, İşCep'ten İş Bankası müşterisi olanlar için 1 yıl süre ile tanımlanacak.
Ayrıcalık, tek seferde en fazla 50.000 TL işlemleri kapsayacak.
Mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.
Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.
İstisna tanımlamaları, İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
Ücretsiz EFT/havale ayrıcalığı, İşCep ve İnternet Şubesi'nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.
İş Bankası, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Bu fırsatla İşCep uygulamasını kullanarak hem işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir hem de 1 yıl süreyle ücretsiz EFT/havale ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. İşCep'te yer alan "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun ve bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanmaya başlayın.

İş Bankası'nın sunduğu bu fırsat, müşterilerine daha rahat ve hızlı para transferi yapma imkanı sağlayarak, dijital bankacılık alanındaki güçlü konumunu pekiştirmektedir. Bu kampanya sayesinde İş Bankası müşterileri, EFT ve havale işlemleri için ekstra ücret ödemeden, güvenli ve kolay bir şekilde para transferlerini gerçekleştirebilirler.