Kent Haberleri

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın... 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek alışverişlerde, tek seferde 1

İş Bankası, İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden sunulan bir kampanya ile müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek alışverişlerde, tek seferde 1.500 TL ve üzeri harcama yapanlar 150 TL, 5000 TL ve üzeri harcama yapanlar ise 400 TL MaxiPuan kazanma fırsatı elde ediyor.

Katılım için sadece İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarındaki "Kampanyalar" bölümündeki "KATIL" butonuna tıklamanız yeterli. Kampanya dönemi içinde alışverişinizden önce veya sonra katılım gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası'nın Maximum özellikli kredi kartları, Bankamatik kartları ve MaxiPara Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olurken, aidatsız kartlar, Maximum Business + Kart, Vadematik Kart, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanya kapsamında değildir.

MaxiPuanlar 15 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 olacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiştir. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyaya katılım için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasından katılım yapılması zorunludur. Kampanyalar arasından sadece bir tanesinden yararlanılabilir. Kampanyaya katılmadan yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Alkollü içki ve tütün ürünleri harcamaları kampanyaya dahil değildir.

İş Bankası ve BİZİM TOPTAN işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya, Türkiye İş Bankası A.Ş. ve BİZİM TOPTAN'ın kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Avrupa'nın tercihi Mersin poleni! Kilo başına 300 liradan ihraç ediliyor!
Garanti BBVA'dan son dakika flaş açıklama! Bütün müşterileri çok yakından ilgilendiriyor!
Avrupa'da gaz fiyatları tarihi bir düşüş yaşayarak 35 avronun altına indi! 1.5 yılın ardından ilk yaşandı!