Ekonomi

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar devam edecek!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan müjde! Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Türkiye'nin en sevilen bankaları arasında yer alan İş Bankası, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "Maximum'dan Koton'da 200 TL İndirim Fırsatı!" olarak belirlendi.

İş Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

19 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’den veya İşcep'ten kampanyaya katılın, alacağınız indirim kodunu kullanarak Maximum Kart’ınızla Koton mobil uygulaması ve www.koton.com adresinden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk siparişinizde 200 TL indirim kazanın!

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

KAMPANYA HAKKINDA BÜTÜN DETAYLAR!

İndirim kodu almak için: Kampanyaya katılmanız yeterlidir. Katılımınızın ardından kampanya kodu ekranda gözükecektir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler ve Ödül kullanımı: Kampanya sadece Koton mobil uygulamasında ve Koton web sitesinde geçerlidir. Kampanya kodlarının kullanım süresi 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için kampanya kodunuzu, sepetim sayfasında yer alan “Promosyon Kodu” kısmına yazmanız gerekmektedir. Kampanya koton.com üzerindeki farklı kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya özel koleksiyon ve lansman ürünlerinde geçerli değildir. İletilen kod tek kullanımlıktır.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), Ticari Kartlar. 

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Maxipara Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

Ek Koşullar: İş Bankası ve Koton kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Getir'den müjde! iPhone 14 hediye edecek! Hemen buraya bakın! 
0,65'ten 0,99'a faiz oranlarıyla vatandaşlara konut kredisinden müjde! Akbank, Vakıfbank, İş Bankası, Yapıkredi...
BİM aktüel ürünler kataloğunda elektrikli bisiklet müjdesi! 20 - 23 Aralık 2022 BİM aktüel fiyat listesi...