05 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...



Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası, müşterilerine yönelik özel kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Maximum Kart sahipleri için tasarlanan kampanya, alışveriş tutarına göre MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası'nın Maximum Kart sahipleri için hazırladığı kampanya kapsamında, 24-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Morhipo'da yapacakları tek seferlik 2000 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilere 200 TL MaxiPuan hediye edilecek. Bu özel fırsatla, alışveriş tutarınıza ekstra MaxiPuan eklemenin tam zamanı!

Kampanyaya katılmak oldukça basit. Maximum Kart sahipleri, kampanya dönemi boyunca İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarını kullanarak "Kampanyalar" bölümünden kampanyaya ücretsiz olarak katılabilecekler. Katılım sonrasında yapılacak ilk 2000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL MaxiPuan kazanma şansı sunulacak.

Kampanya kapsamında; İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar geçerli olacak. Ticari kartlar, vadematik kartlar ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, kampanya dışında tutulacak. Ayrıca, Maximum Fırsat veya MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler ile ürün iade veya iptal işlemleri de kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

 İş Bankası ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Kazanılan MaxiPuanlar, kampanya dönemi sona erdikten sonra 19 Eylül 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuanlar ise 1 Kasım 2023 tarihinde geri alınacak.

Türkiye İş Bankası A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Bu özel kampanya ile İş Bankası, müşterilerine alışverişlerinde daha fazla avantaj sunmayı hedefliyor. Maximum Kart sahipleri, alışverişlerini hem daha keyifli hale getirecekler hem de kazandıkları MaxiPuanları harcayarak ekstra fırsatlar elde edebilecekler.

Para Piyasa Uzmanı İslam Memiş: En Akıllı Yatırım Aracı Şu An Ne Altın Ne de Dolar!
Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp fiyatları rekor kırdı! 26 Ağustos 2023 fiyat listesi…
Emekliliğini yeni alanlar yeni promosyonları alacaklar. Valla yaşadılar. İşte en yüksek promosyon veren banka

Geri Dön