Kent Haberleri

İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Temmuz, acele edin!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Son gün 31 Temmuz 2023... Hemen buraya bakın, acele edin... Maximum Kart sahipleri için hazırlanan yeni kampanya ile alışveriş yaparak MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor

İş Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Maximum Kart sahipleri için hazırlanan yeni kampanya ile alışveriş yaparak MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. 3 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, market alışverişlerinde büyük bir avantaj sağlıyor.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin İş Bankası'nın mobil uygulamaları olan Maximum Mobil veya İşCep'e giriş yapmaları ve kampanyalar bölümündeki "KATIL" butonuna tıklamaları yeterli olacak. Katılım işlemi alışverişten önce veya sonra gerçekleştirilebilecek.

İş Bankası'ndan dev kampanya... Son gün 31 Temmuz, acele edin...

Kampanya kapsamında, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 100 TL MaxiPuan kazanma imkanı sunulacak. Ayrıca, bu MaxiPuan'lar istenirse MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve toplamda 200 TL'ye kadar MaxiPuan veya MaxiMil kazanılabilecek.

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler dahil ediliyor. Kampanyaya ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler ve farklı ürün kategorilerindeki e-ticaret alışverişleri dahil değil.

Kazanılan MaxiPuan'lar, en son kullanılan kartın 3 Ağustos 2023 tarihinde yüklenecek ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Maximiles özellikli kredi kartı sahipleri, kazandıkları MaxiPuan'ları tercihlerine göre MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanabilecekler.

Kampanyaya katılan müşterilerin en fazla 200 TL MaxiPuan kazanma hakkı bulunuyor. Ayrıca, kampanyaya ek kartlarla yapılan harcamalar da puan kazandırıyor. İş Bankası, kampanyanın koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor.

Maximum Kart sahipleri, bu kampanya ile birlikte market alışverişlerinden büyük bir kazançıkma fırsatı elde ediyor. Kampanyaya katılarak 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, 100 TL MaxiPuan kazanıyor ve toplamda 200 TL'ye kadar MaxiPuan veya MaxiMil elde edebiliyor. İş Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerin alışverişlerinden daha fazla faydalanmasını sağlıyor ve Maximum Kart kullanıcılarına ek avantajlar sunuyor.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Bu kişilere tam 1.237,81 TL para verilecek!
SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!
Altın fiyatları şiddetli bir dalgalandı! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 5 Temmuz 2023!