Kent Haberleri

İş Bankası'ndan emeklilere dev promosyon müjdesi

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilen promosyonlarda kesenin ağzı açıldı. İşte İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyonun miktarı hakkındaki tüm gelişmeler... Banka tarafından emeklilere verilen promosyonlarla ilgili ayarlamalar yapıldıktan sonra son rakamlar da kamuoyu ile paylaşılmış oldu

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara yönelik promosyon düzenlemesi gerçekleştirildi. Banka tarafından emeklilere verilen promosyonlarla ilgili ayarlamalar yapıldıktan sonra son rakamlar da kamuoyu ile paylaşılmış oldu. İşte İş Bankası'nın emekli promosyonlarıyla ilgili güncel rakamları... 

 

Türkiye İş Bankası resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre, SGK emeklilerine 7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmayla birlikte 1 Kasım 2022 ila 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyanın detayları paylaşıldı. Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapılacak.

SGK emeklilerinin (SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı) faydalanabileceği bu emekli promosyon kampanyası için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Üstelik promosyon ödemesinin yanı sıra Maximum kart ve ek kartlar için de ücret ödenmeyecek.

İş Bankası’nın sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için ve İş Bankası Şubelerini ya da Bankamatiklerini kullanarak maaş almak isteyen emeklilerin, İşCep üzerinden ya da İnternet Şubesi’nden emekli maaşlarını taşıyabilecekleri açıklanmıştır. Bunun yanı sıra en yakın İş Bankası Şubesinden de maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerinin, 3 sene boyunca maaşını İş Bankası’ndan alacağına dair taahhüt etmeleri gerekir. Peki, İş Bankası emekli promosyon rakamları ne kadar?

3 bin 500 TL’ye (3 bin 500 TL hariç) kadar maaş alan müşterilerine 4 bin 500 TL ödeme,