Kent Haberleri

İş Bankası'ndan emekliye promosyon müjdesi şimdi geldi. Şubeye gitmeden bu kadar verecekler

Emekli maaşlarına zam gelecek olmasının ardından bankalar da promosyon miktarlarını tek tek açıklamaya başladı. O bankalar arasında İş Bankası da yer aldı. Bankalar emekli maaşlarının kendilerine taşınması için promosyon miktarlarını açıklamaya başladı

Emekli maaşlarına yapılacak olan zammın ardından bankaların da iştahı kabardı. Bankalar emekli maaşlarının kendilerine taşınması için promosyon miktarlarını açıklamaya başladı. 

İş Bankası resmi internet adresi üzerinden duyurulan promosyon kampanyası haberine göre, emekli maaşını İş Bankası’ndan alan vatandaşlara 7 bin 500 TL nakit promosyon verilecek. İşCep uygulaması üzerinden maaşınızı kolay bir şekilde taşıyarak promosyon başvurusu yapabileceğiniz belirtilmiştir.

İş Bankası internet sitesinde yer alan bilgiler kapsamında, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmaya göre, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ya da ilk emekli maaşını İş Bankası’ndan alan vatandaşlara 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor.

SGK emeklilerinin (SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) maaşını İş Bankası’na taşımasıyla birlikte Maximum Kart ile ek kartlar için ücret ödemeyeceği ve pek çok ayrıcalıklardan da yararlanabileceği belirtilmiştir. Emekli maaşını İş Bankası’ndan almak isteyen kişiler İşCep uygulamasından, İş Bankası İnternet Şubesi üzerinden emekli maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebilir ve promosyon başvurusunda bulunabilir. Bunun yanı sıra en yakın İş Bankası şubelerinden de maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz.