Kent Haberleri

İş Bankası'ndan ev sahiplerine güzel haber! Bu fırsatı sakın ama sakın kaçırmayın!

İş Bankası, Maximum kart sahiplerine özel fırsatla Kira Geliri Vergisi ödemelerini taksitlendiriyor! İşte bankanın kampanyası hakkında bütün ayrıntılar... 1 Temmuz - 5 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Bankanın Maximum kart sahipleri 750 TL ve üzeri Kira Geliri Vergisi ödemelerinde 3 aya varan taksit ayrıcalığından yararlanabilecekler

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya ile Kira Geliri Vergisi (GMSİV) ödemelerini kolaylaştırıyor. 1 Temmuz - 5 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Bankanın Maximum kart sahipleri 750 TL ve üzeri Kira Geliri Vergisi ödemelerinde 3 aya varan taksit ayrıcalığından yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, İş Bankası'nın Maximum özellikli bireysel kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç) ile yapılan 750 TL ve üzeri Kira Geliri Vergisi ödemelerine peşin 2 veya 3 taksit seçenekleri sunulacak. Müşteriler, işlemlerini İş Bankası'nın farklı kanallarından (İşCep, İnternet Şube, Maximum Mobil) veya gib.gov.tr adresi üzerinden "Maximum Mobil ile Öde" seçeneği kullanarak gerçekleştirebilecekler.

Kampanyaya dahil olmayan kartlar arasında Aidatsız Kartlar ve Maximum Genç Aidatsız kredi kartları yer alıyor. Ticari kredi kartları ise kampanyaya katılmamaktadır.

Kampanya süresi boyunca, 750 TL alt limiti bulunarak 1 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında gecikmeli de olsa Kira Geliri Vergisi ödemeleri taksitlendirilebilecek. Kampanya, 5 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir.

İş Bankası Maximum kart sahipleri, bu avantajlı taksit fırsatından yararlanmak için işlemlerini İş Bankası'nın çeşitli kanallarından veya gib.gov.tr adresi üzerinden "Maximum Mobil ile Öde" seçeneğiyle gerçekleştirebilirler. Mobil Ödemeler sayfasında yer alan kutucuk içinden "Maximum Mobil" seçeneğini seçen müşteriler, ödeme işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirler. Ayrıca, kredi kartı bilgileri girilmeden yapılacak ödemelerde otomatik olarak 2 taksit uygulanacaktır.

İş Bankası, kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Kira Geliri Vergisi ödemelerindeki bu taksit avantajıyla, İş Bankası müşterileri vergi yükümlülüklerini daha kolay ve esnek bir şekilde yerine getirebilecekler.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Bu kişilere şimdi hiç para verilmeyecek!
Doları olan olmayan dikkat!..Dikkat... 2 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!
Altın durdurulamıyor, 1 gram bile altını olan hemen baksın! 2 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...