28 / 04 / 2024

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...



Nakit ihtiyacı olan vatandaşların beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası, Ramazan Bayramı yaklaşırken 30 bin Türk Lirası'na faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. İş Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre 7/24 İşcep üzerinden başvurulabilen kredi, onaylandıktan sonra anında kullanılabiliyor.

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

-İş Bankası'na herhangi bir kredi ya da kredi kartı borcu bulunmamak
-18 yaşından büyük olmak
-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

FAİZSİZ KREDİ VERİLECEK

İş Bankası'nın artık 8 güne girilen faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası, Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşların da yüzünü güldürdü. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 30 bin Türk Lirası'na kadar kredi kullanmak isteyen müşteriler, İşcep mobil uygulaması üzerinden 7/24 başvurularını yapabiliyor. Onaylanmış olan krediler de aynı gün içerisinde müşterilerin hesaplarına aktarılıyor.

Kampanya Detayları:

Kredi tutarı: 30 bin Türk Lirası
Vade: 12 ay
Faiz oranı: Yüzde 0
Başvuru kanalı: İşcep mobil uygulaması
Başvuru süresi: 7/24


KOLAY VE HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞVURULABİLİYOR

İş Bankası'nın yüzleri güldüren faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına nasıl başvurulacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 18 yaşından büyük, T.C. vatandaşı olan ve İş Bankası'na herhangi bir kredi ya da kredi kartı borcu olmayan tüm müşteriler, İşcep mobil uygulaması üzerinden 7/24 başvurularını gerçekleştirebiliyor. Söz konusu başvurular, bankanın yetkilileri tarafından değerlendirildikten sonra en kısa zamanda sonuçlandırılıyor.


RAMAZAN BAYRAMI MÜJDESİ

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası, Ramazan Bayramı'na hazırlanan vatandaşlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Bayram alışverişi, konut masrafları ya da diğer acil ihtiyaçlar için 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi kullanmak isteyen müşteriler, İşcep mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla başvuru yapabiliyor.

 

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Şok Market'te fiyatlar neredeyse yarıya indi! Ayçiçek yağı da dahil pek çok üründe yüzde 45'e varan dev indirim!

Emekli promosyon kampanyası için resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Ziraat ve Halkbank emeklilere işte tam bu kadar verecek


Geri Dön