27 / 08 / 2024

İş Bankası’ndan flaş uyarı: Son 4 gün diyerek duyurdu!

İş Bankası’ndan flaş uyarı: Son 4 gün diyerek duyurdu!

Türkiye İş Bankası tarafından sunulan nakit avans kampanyası 4 gün sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında 25 bin TL’ye kadar nakit avans imkanı sağlanıyor.



En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası'nın yeni müşterilerine özel olarak sunduğu faizsiz nakit avans kampanyası için son tarih 31 Ağustos 2024 olarak açıklandı. 

İş Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre 300 Türk Lirası ile 25 bin Türk Lirası arasında faizsiz nakit avans imkanı sağlayan kampanya, yalnızca İşCep ve Maximum Mobil üzerinden kullanılabiliyor.


İş Bankası’ndan flaş uyarı: Son 4 gün diyerek duyurdu!


Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre İşCep’in sunmuş olduğu kampanya pek çok kişi tarafından merak edilip araştırılırken müşteri olmak istiyorum özelliği ile kampanyaya katılım sağlanabiliyor. 

25 bin Türk Lirası’na kadar faizsiz nakit avans imkanı sağlayan kampanya 1 Ağustos-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Söz konusu kampanya kapsamında 31 Ağustos 2024 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan yeni müşteriler, 25 bin Türk Lirası’na kadar faizsiz taksitli nakit avans avantajından faydalanabiliyor. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya 4 gün sonra sona eriyor. 


FAİZSİZ AVANSIN AYRINTILARI


Söz konusu kampanya kapsamında kullanılacak olan faizsiz taksitli nakit avans sadece 2-3 ay vade için geçerli oluyor. Bu fırsattan faydalanmak için belirlenmiş olan avans tutarları 300 Türk Lirası ile 25 bin Türk Lirası arasında farklılık gösteriyor.  İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilen bu kampanya, müşteri limitinin yüzde 25’lik kısmı kadar, aylık da en çok 25 bin Türk Lirası ile sınırlı.

İş Bankası’nın faizsiz nakit avans, bir müşteri tarafından en çok iki defa ve toplamda 25 bin Türk Lirası’na kadar kullanılabilecek. 2-3 ay dışında tercih edilen vadelerde ve 25 bin Türk Lirası üzeri tutarlarda ise geçerli faiz oranları uygulanacak.

Faizsiz nakit avans kampanyası 31 Ağustos 2024 tarihine kadar İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli olacak. Müşteri olma süreci tamamlandığı zaman, kampanya hakları ilk iş günü başlatılacak ve söz konusu bu haklar en geç iki iş günü içinde tanımlanacak. 

 

Körfez GYO, Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler’e 48 devremülk sattı! 55 milyon TL’ye!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan kentsel dönüşüm eleştirisi: Boş buldukları her alanı lüks konut üretmeye çevirdiler! 

Uzmanı açıkladı: Apartman altı oto galeriler yeni yönetmelikle serbest kalıyor! Bu büyük hata olur


Geri Dön