Ekonomi

İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz!

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...İş Bankası'nın verdiği bilgilere göre bu kampanyadan 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz

Ülkemizde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! İş Bankası, yepyeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden tanıttı. İş Bankası'nın verdiği bilgilere göre bu kampanyadan 30 Kasım'a kadar faydalanabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

 

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanya sayesinde " Petrol Ofisi'nde Araçta Öde ile 50 TL MaxiPuan!" kazanacaksınız. Kampanya ayrıntılarını paylaşan İş Bankası ayrıca şunları açıkladı:

"1 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Petrol Ofisi'nde Araçta Öde ile 50 TL MaxiPuan!"

Ayrıca kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) gerçekleştirebilirsiniz.

 

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN NELER YAPMALI?

İş Bankası, bahsi geçen kampanyaya katılmak isteyenlere şu bilgileri iletti:

"Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir, isbank.com.tr/indir "

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Maxipara Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyadan faydalanmak için yakıt alışverişlerinizin Maximum Mobil'in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyadan her gün 1 defa faydalanabilirsiniz. Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişiniz olması halinde ilk alışverişiniz kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil'deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Aralık 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. . Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Borcu olanlar dikkat! Kara liste siliniyor
Bakan Kurum açıkladı! İşte konut projesinin çekiliş tarihi!
Dev banka zor günler geçiriyor! Herkes parasını çekmeye başladı