Kent Haberleri

İş Bankası'ndan harika fırsat: 400 TL para hediye! Market alışverişlerinizde kaçırmayın!

İş Bankası'ndan bomba kampanya açıklaması geldi! www.bizimtoptan.com.tr'den yapacağınız market alışverişlerinde 400 TL'ye varan hediye MaxiPuan verilecek! İşte ayrıntılar... bizimtoptan

İşCep veya Maximum Mobil üzerinden katılarak www.bizimtoptan.com.tr'den yapılan alışverişlere özel bir kampanya başlatıldı. 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tek seferde yapılacak ilk alışverişlere göre müşterilere 150 TL veya 400 TL arasında MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Katılmak için, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında yer alan "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyanın "KATIL" butonuna tıklamak yeterli olacak. Katılım işlemi, alışveriş öncesinde veya sonrasında kampanya dönemi içinde istenilen bir zamanda gerçekleştirilebilecek.

Kampanyaya İş Bankası Maximum özellikli Bireysel ve Ticari kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bankamatik kartları (Bireysel-Ticari) ve MaxiPara Kartlar ile yapılan alışverişler dahildir.

Aidatsız kartlar, Maximum Business + Kart, Vadematik Kart ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve MaxiMil kullanılarak gerçekleştirilen alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler ise kampanyaya dâhil değildir.

MaxiPuanlar 15 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 olacak. Kampanya, müşteri bazında uygulanacak olup her bir müşteri sadece bir kez kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilecek. Kampanyaya katılım için Maximum Mobil veya İşCep'ten başvuruda bulunmak zorunlu olup, bir müşteri yalnızca bir kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerin kampanyaya katılmadan önce gerçekleştirilmesi geçerli olmayacaktır.

Kampanya süresince en son kullanılan kredi kartının Maximiles özellikli bir kart olması durumunda MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuanlar yüklenecek ve müşteriler tercihlerine göre MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanabilecekler. Ancak avans MaxiMil'e dönüştürülemez. Kampanya dönemi içinde yapılan alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak. Ek kart sahipleri, MaxiPuanlarını asıl karta yükleyebilecekler. Alkollü içecekler ve tütün ürünleri harcamaları kampanyaya dahil değildir.

Bu kampanya Türkiye İş Bankası A.Ş. ve BİZİM TOPTAN tarafından düzenlenmiştir. İş Bankası ve BİZİM TOPTAN kampanyayı değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Detaylı haber için lütfen www.bizimtoptan.com.tr veya Maximum Mobil, İşCep uygulamalarını ziyaret ediniz.