Kent Haberleri

İş Bankası’ndan İşCep’i kullanlara tam 500 TL indirim!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yine bir kampanya haberini daha duyurdu. İş Bankası, İşCep müşterisi olan müşterilerin kafe ve restoran harcamalarında 500 TL indirim yapacağını paylaştı. Son olarak düzenlediği kampanya çerçevesinde müşterilerine 500 TL indirim imkânı sunacağını aktardı

Türkiye İş Bankası, kampanya serisine ara vermeden devam ediyor. Son olarak düzenlediği kampanya çerçevesinde müşterilerine 500 TL indirim imkânı sunacağını aktardı.

 

İş Bankası, söz konusu kampanyayı resmi internet sitesinden şu şekilde paylaştı:

“Sen de 30 Haziran tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olarak Maximum Genç Kredi Kartını al. Yıl sonuna kadar yapacağın kafe ve restoran ödemelerinde toplam 500 TL indirim kazan ve daha pek çok ayrıcalıktan yararlan!”

İşte kampanya detayları...

KAMPANYA DETAYLARI

30 Haziran 2023 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olup Maximum Genç Kredi Kartı'na başvuru yapan gençler, 150 TL ve üzeri kafe ve restoran ödemelerinin yüzde 20’sini, toplamda 500 TL indirimi kazanıyor.

Kampanyaya sadece Maximum Genç Kredi Kartı dahil olacaktır.

• Kampanya kafe ve restoran kategorisinde kampanyaya dâhil olan işyerlerinde geçerli olacaktır.

 

• Kampanya 24 Mayıs 2023 –  30 Haziran 2023 tarihlerinde İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması aracılığıyla İş Bankası müşterisi olan müşteriler ile sınırlıdır.

• Kampanya kapsamında belirlenen tarihler arasında müşteri olarak 30 Haziran 2023 tarihine kadar kredi kartını teslim alan müşteriler 31 Aralık 2023 tarihine kadar yüzde 20 indirim kampanyasına dâhil olmuş kabul edileceklerdir.

• Yüzde 20 indirim uygulanması için en düşük harcama tutarının 150 TL olması gerekmektedir. 

• 30 Haziran 2023 tarihine kadar Maximum Genç Kredi kartını alan bir kişi yıl sonuna kadar toplamda en fazla 500 TL indirim hakkına sahip olacaktır.

MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Restoran ve kafe kategorisi dışında, çelitli kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden gerçekleştirilecek işlemler kampanya kapsamında değildir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti BBWA az önce duyurdu! Garanti Bonus müşterilerinin hesabına para yatacak!

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

A101’de vantilatör 370 TL’ye, bulaşık deterjanı 45 TL’ye, leke çıkarıcı 110 TL’ye düştü!