Kent Haberleri

İş Bankası'ndan müjde! 1 Sene boyunca ücretsiz! 28 Şubat'a kadar faydalanabilirsiniz!

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber. Şubat ayının gelişi ile birlikte İş Bankası, resmi internet sitesinde büyük bir kampanya paylaştı. Peki kampanya detayları neler? Detaylar için tıklayınız... Şubat ayının gelişi ile birlikte İş Bankası, resmi internet sitesinde büyük bir kampanya paylaştı

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber. Şubat ayının gelişi ile birlikte İş Bankası, resmi internet sitesinde büyük bir kampanya paylaştı. İş Bankası'na göre kampanya 28 Şubat'a kadar geçerli. Peki kampanya detayları neler? Detaylar için tıklayınız... 

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan İş Bankası, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Kampanyanın adı  "İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 1 Yıllık BluTV Üyeliği Ayrıcalığından yararlanın!" oldu.

İşCep'in "Müşterisi Olmak İstiyorum" özelliği ile İş Bankası müşterisi olabilir, İş Bankası kartı başvurusu yapabilir, kartınız ile 1 yıl BluTV üyelik hediye fırsatı ve daha birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

'Maksimum Mobil' veya 'İşCep' Kampanyaları' bölümünde ilgili kampanyanın 'KATIL' butonuna tıklamanız yeterli. Kampanya süresi boyunca (satın almadan önce veya sonra) istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar:  İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartları, Bireysel Bankamatik Kartları dahildir. (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir)

KAMPANYA AYRINTILARI!

•    Kampanya 01 Şubat-28 Şubat 2023 tarihleri arasında İşCep’te yer alan Müşteri Olmak İstiyorum uygulaması üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olan müşteriler ile sınırlıdır.
•    Kampanya kapsamında kod iletimi İşCep’ten İş Bankalı olan müşterilere, müşteri oldukları ve kredi ve/veya Bankamatik kartlarını aldıkları ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde iletilecek ve iletildiği ayın son gününe kadar kullanılabilecektir. 
•    Kampanyadan yalnızca Bankamatik ve/veya kredi kartını teslim alan müşteriler faydalanabilecektir.
•    1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği, kampanya kodu olarak sunulacaktır.
•    Kampanya kodları her bir müşteriye SMS olarak iletilecektir. 
•    Kampanya müşteri numarası bazındadır; her bir müşteri sadece tek bir kod kazanabilir.
•    Kampanya kodlarının son aktivasyon tarihi kodun iletildiği ayın son günüdür. Aktive edilmemiş tüm kampanya kodları geçerliliğini yitirecektir.
•    Kampanya kodu iletilen müşterilerimizin izleyeceği akış için gerekli bilgi https://youtu.be/xNmVBHsnBjI linkinden edinilebilecektir. 
•    Kampanya kodu iletilen müşterilerimiz https://www.blutv.com/kampanya/isbankasi   linkine tıkladıktan sonra açılacak olan sayfada isim/ soy isim/ e-posta adresleri ile kendi belirleyecekleri bir şifre ile üyelik başlatacaklar ve sonraki adımda kendilerine özel verilmiş ve 1 defaya mahsus olarak kullanılabilecek kampanya kodunu hesap ve ayarlar menüsündeki kupon kodu bölümüne girerek BluTV servisini 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.

Cumhurbaşkanı'ndan depremzedelere son dakika açıklaması! Şartsız, koşulsuz ve geri ödemesiz 10 bin TL ödenecek!
Sosyal yardımlarda son durum! Hemen bakın! Hesaplara tıkır tıkır para yatacak!
Dolar 19 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun!