Kent Haberleri

İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde... Banka aylık 445 TL taksitle kredi verecek... İşte ayrıntılar... Hemen bakın...Müşterilere uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle kredi imkanları sunuyor

İş Bankası, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Müşterilere uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle kredi imkanları sunuyor. Aylık taksit tutarı sadece 445,31 TL olan bu kredi seçeneği, finansal yükleri hafifletiyor ve müşterilere rahat bir ödeme planı sunuyor.

İş Bankası'ndan müjde... Aylık 445 TL taksitle kredi... İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

İş Bankası, müşterilerine cazip ödeme koşullarıyla yeni bir ihtiyaç kredisi sunuyor. Banka, 36 aylık vade süresiyle 10.000 TL kredi kullanmak isteyen müşterilerine aylık 445,31 TL taksit imkanı sağlıyor. Ancak, bu taksit tutarının yanı sıra bazı ek ücretlerin de hesaba katılması gerekiyor.

Geri Ödeme Detayları:

Kredi Tutarı: 10.000 TL
Kredi Vadesi: 36 ay
Geri Ödenecek Toplam Tutar: 16.031,16 TL
Aylık Taksit Tutarı: 445,31 TL
Faiz Oranı: %2,25

Ücretler:

Ücretler Toplamı: 265,98 TL
Tahsis Ücreti: 55,00 TL
Hayat Sigortası: 210,98 TL

Özellikle hayat sigortası priminin müşterilerin yaşına ve kredi tutarına göre değişebileceği unutulmamalıdır. Faiz oranının da müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine bağlı olarak değişebileceği belirtiliyor.

Banka, hesaplamaların bilgilendirme amaçlı olduğunu ve faiz oranını değiştirme hakkının kendilerinde olduğunu vurguluyor. Bu nedenle, kredi almak isteyen müşterilerin şubelerle iletişime geçerek nihai taksit tutarını, kredi tutarını, faiz oranını ve diğer masraf ve komisyonları öğrenmeleri önemlidir.

Banka tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisi fırsatı, müşterilere uygun ödeme koşulları ve esnek vade seçenekleri sunarken, alınacak kredinin nihai maliyeti için detaylı bilgi almak önemlidir. 

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Anında Kredi başvurusu için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. İşCep Mobil Uygulaması: İşCep uygulamasını telefonunuza indirin veya güncelleyin.
  2. İnternet Şubesi: İnternet bankacılığı hesabınıza giriş yapın.
  3. Bankamatik: Size en yakın İş Bankası bankamatiklerini kullanarak başvurunuzu yapın.

Anında Kredi Başvurusu için Gerekenler Anında Kredi başvurusu için aşağıdaki belgeler ve bilgilere hazırlıklı olmanız gerekebilir:

Anında Kredi hizmeti sayesinde, 7/24 istediğiniz zaman başvurunuzu yapabilir ve onay almanız durumunda kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Başvurunuz, gerektiğinde seçtiğiniz hesabın bağlı olduğu İş Bankası Şubesi'ne detaylı bir değerlendirmeye aktarılabilir.

İşCep uygulamasını hemen indirmek için telefonunuzun tarayıcısına www.isbank.com.tr/indir adresini yazabilirsiniz. Artık kredi başvurularınızı daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Son dakika: Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte 3 Temmuz 2023 son depremler!
SON DAKİKA Altın fiyatları 3 Temmuz 2023: Ons altın yükselişte, gram altın ve çeyrek altın değişiyor!
Parayı dolara yatıranın aklı başından uçtu gitti! 3 Temmuz 2023 pazartesi dolar, euro ve sterlinde son durum!