Kent Haberleri

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor."Anında Bayram Kredisi" adıyla sunulan özel kampanya, hızlı ve pratik bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere yönelik avantajlar sunuyor

İş Bankası, bayram öncesi müşterilerine müjdeli bir haberle geldi. "Anında Bayram Kredisi" adıyla sunulan özel kampanya, hızlı ve pratik bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere yönelik avantajlar sunuyor.

Bayram alışverişleri ve tatil planları için ekstra finansmana ihtiyaç duyan müşteriler, İş Bankası'nın Anında Bayram Kredisi ile istedikleri tutarda kredi kullanabiliyorlar. Kampanya kapsamında 70.000 TL'ye kadar olan kredi başvuruları anında değerlendirilerek, onaylanan kredi tutarı müşterinin vadesiz hesabına anında aktarılıyor.

Kredi başvurusu için müşteriler, İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden kolaylıkla başvuruda bulunabiliyorlar. Başvurunun onaylanması halinde, müşterilerin hesabına kredi tutarı anında geçiyor, böylece şubeye gitmeye gerek kalmadan hızlıca ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Anında Bayram Kredisi'nin avantajlarından biri de esnek vade seçenekleri sunması. Kredi tutarı 50.000 TL ile 70.000 TL arasında olan müşteriler için vade süresi 24 ay ile sınırlı tutulurken, 50.000 TL'nin altında kredi kullanacak olanlar için maksimum 36 ay vade seçeneği bulunuyor. Faiz oranları ise müşteri profiline, kredi tutarına, vadeye ve diğer kredi detaylarına göre değişkenlik gösterebiliyor.

İş Bankası'nın Anında Bayram Kredisi kampanyası, müşterilerin bayram harcamalarını kolaylaştırmayı ve finansal ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarını amaçlıyor. Bu avantajlı kredi fırsatından yararlanmak isteyen müşteriler, İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden başvuruda bulunabilirler.

Özellikle bayram döneminde nakit ihtiyacı olanların dikkatini çeken Anında Bayram Kredisi, müşterilere hızlı, pratik ve kolay bir finansman çözümü sunuyor.

Teknosa'dan karne müjdesi! Elektrikli scooterlarda inanılmaz fiyatlar ve indirim fırsatı başladı!
iPhone 11 Babalar Günü'ne özel Vatan Bilgisayar'da!
Fiat Egea almak için asgari ücretlinin ne kadar çalışması gerek? Otomobil sahibi olmak artık imkansız mı?