06 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.



İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Müjdeyi duyan vatandaşlar başvuru şartlarının neler olduğunu araştırmaya başladı. 

İş Bankası, müşterilerinin karşısına yeni bir kampanya ile çıkarak bankamatik kartı kullanıcılarına 30 bin TL finansman desteği sağlayacağını açıklarken, kampanya kapsamında yer alan avantajlar sayesinde gelir belgesi talep etmeden özel olarak hazırlanan finansman desteği sunacağını duyurdu.

AYRINTILAR

İş Bankası aracılığıyla 30 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacına çözüm arayan İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi kampanyasında yer alan avantajlardan yararlanarak kredi kullanmak isteyen kişiler için başvuru detayları şu şekilde yer alıyor;

İş Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen banka müşteriler, İş Cep uygulamasını üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvurusunda bulunabileceği gibi, İş Bankası kredi kartlarını düzenli olarak kullanan ve ödemelerini düzenli olarak yapan banka müşteriler, İnternet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla da kredisi başvurusu yapabilirler.

İş Bankası tarafından duyurusu yapılan kampanya kapsamına göre, kredi puanı uygun olan ve banka kredi şartlarına yönetmeliğine uygun olan banka her müşteri yararlanabileceği bilgisi yer alıyor. Ayrıca emekli vatandaşlar da İş Bankası’nın söz konusu kampanyasından yararlanabilir  


Geri Dön