Ekonomi

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.Hangi bankanın bu fırsatı sunduğu ve şartları neler olduğu merak edilen konular arasında yer almaktadır

Bu avantajlar arasında en dikkat çekici olanlardan biri ise 600 TL harcama iadesi fırsatıdır. Hangi bankanın bu fırsatı sunduğu ve şartları neler olduğu merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Bankaların müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ettiği göz önünde bulundurulduğunda, bu fırsatın birçok banka tarafından sunulabileceği düşünülebilir.

Bankaların sundukları bu fırsatlardan yararlanmak için müşterilerin genellikle belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bu şartlar arasında belirli bir harcama tutarı, belirli bir mağaza ya da alışveriş sitesinde alışveriş yapma gibi kriterler yer alabilir.

600 TL ödeme kampanyası

Bankalar alışveriş kampanyalarında birbirleriyle rekabet halindeyken yüz güldürücü bir haber de İş Bankası'ndan geldi. Maximum Kart aracılığıyla yapılan market alışverişleri sonrasında 600 TL puan kazanılacak. Kampanya şartları yerine getirenlerin kazandıkları puanlar 4 Mayıs tarihine kadar kartlara yüklenecek.

 Kampanyadan faydalanmak için ilk olarak Maximum Mobil ya da İş cep mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak gerekiyor. Başlangıç tarihi 20 Mart olan bir kampanya, 30 Nisan tarihinde sona erecek. Kampanya, anlaşmalı marketlerden yapılan tek seferde 400 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL puan kazanma fırsatı sunuyor. Toplamda 600 TL'ye kadar puan kazanabileceğiniz bu kampanyaya katılmak için mobil uygulamanızdan Kampanyalar bölümüne girmeniz gerekiyor. Siz de bu özel fırsattan yararlanmak için hemen mobil uygulamanıza göz atın ve kampanya detaylarını inceleyin!

 

İş Bankası kampanya detayları

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. Kampanyaya göre, 31 Mayıs tarihine kadar seçili kurumlara bağış yapan müşteriler Pazarama Maxipuan kazanabilecekler. Bağış yapıldıktan sonraki ikinci gün puanlar müşteri hesaplarına yüklenecek. Kazanılan puanlar, 31 Temmuz tarihine kadar kullanılabilecek. İş Bankası kartı olan müşteriler, kazandıkları puanları kartlarına yükleyebilecekler.

Bağış yaparak puan kazanmak için en üst limit 1000 TL puan olarak belirlendi. Kampanyaya ek kartlarla yapılan alışverişler de dahil edilecek ve kazanılan puanlar asıl kartlara yüklenecek. Aynı gün içinde yapılan iki kez alışveriş kampanyaya sadece bir kez dahil edilecek.

Başka bir kampanya ile birleştirme yapılmayacak ve İş Bankası, kampanya süresince değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor.

Müşteriler, kazandıkları puanları tekrar bağış yaparak kullanabilecekler. Bu kampanya ile müşteriler, seçili kurumlara bağış yaparak hem hayırseverlik yapacak hem de Maxipuan kazanacaklar.

İş Bankası borç kapatma kredisi nedir? Hangi borçlar kapatılabilir?

Ziraat Bankası tüm müşterilerine hayati bir duyuru yaptı! Paranız yanabilir! Acil bakın!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!