Kent Haberleri

İş Bankası'ndan resmi bir açıklama geldi... Tam 10 bin TL... Acil bakın

İş Bankası tarafından müşterilere yönelik önemli bir açıklama geldi. İş Bankası tarafından önemli bir miktarda faizsiz kredi verilecek. İşte detaylar... İş Bankası'ndan da çok önemli bir açıklama geldi

Bankalar tarafından müşterileri elde tutmak adına yapılan hamleler devam ediyor. İş Bankası'ndan da çok önemli bir açıklama geldi. 

İş Bankası ses getiren ve büyük ilgi gören kampanyasını uzatma kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda bankalar bildiğiniz üzere ilk kez müşterisi olacak kişilere özel 10.000 TL’ye varan sıfır faizli nakit avans ve kredi vermişti. Nisan ayına girilmesiyle birlikte İş Bankası kampanyanın süresini uzattığını duyurdu. Peki, İş Bankası faizsiz taksitli nakit avans nasıl alınır?

İş Bankası resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 10.000 TL faizsiz nakit avans kampanyası uzatıldı. Bankanın ilk kez müşterisi olacak kişiler kampanyadan bu ayın sonuna kadar yani 30 Nisan 2023’e dek faydalanabilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI DA DUYURULDU

İş Bankası, İşCep müşterilerine özel bir kampanya başlattı.

Kampanyaya katılan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartlarının fiziki teslimini beklemeden İşCep veya Maximum Mobil üzerinden 5.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecekler.

 Kampanyadan yararlanmak için işlemlerin 30 Nisan 2023 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor.

 

·        Kullanılacak tutar 300 TL ila 10.000 TL arasında olacak ve azami 2 seferde kullanılabilecektir.

·        Kampanya sadece İş Bankası müşterileri için geçerli olacak ve her müşteri yalnızca bir kez faydalanabilecek.

·        Kampanya kapsamına İş Bankası Bireysel ve Ticari Kredi Kartları dahil olup, aidatsız kredi kartları, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart ve KGF Kart hariçtir.

·        Faizsiz taksitli nakit avans sadece 5 ay vade için geçerli olacak olup, 5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

 İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Kampanyadan yararlanmak için İşCep mobil uygulamasını indirerek, müşteri ol katılımını tamamlayabilirsiniz.