Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son 24 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası'nın yüzleri güldüren  ETS kampanyası için son 24 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 31 Ekim 2024 olarak açıkladığı o kampanya ile ilgili detaylar...

Hem yeni müşteriler kazanmak hem de mevcut müşterilerini korumak isteyen İş Bankası’nın yüzleri güldüren ETS kampanyası için son tarih 31 Ekim 2024 olarak açıklandı.,

En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken İş Bankası’nın başlattığı bu yeni kampanya kapsamında Maximum kart sahipleri tam 7 bin 500 TL'ye varan  Maxipuan kazanabiliyor.

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İş Bankası'nın Ekim 2024 kampanyası ETS'deki seçili otellerde 31 Mart 2025 tarihine kadar yapılacak olan konaklamalar için geçerli olacak. 
Verilen detaylara göre İş Cep ya da Maximum Mobil uygulamaları üzerinden katılım sağlanabilen İş Bankası ETS kampanyasıyla 1 Ekim-31 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak olan ödemelerde, 7 bin 500 liraya varan Maxipuan kazanılıyor.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan kampanya için Maximum Mobil veya  İş Cep uygulamalarında "Kampanyalar" kısmından katılım sağlamak mümkün. Ayrıca İş Bankası ETS kampanyası için herhangi bir katılım ücreti de bulunmuyor.

İş Bankası  ETS kampanyasına, Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartları ve Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen işlemler dahil edilirken, vadematik kartlar, aidatsız kartlar, ticari kartlar ve MaxiPara kartları ile gerçekleştirilen işlemler söz konusu bu kampanya kapsamında alınmadı.

Artık son 24 güne girilen kampanya kapsamında kapsamında;  31 Mart 2025 tarihine kadar yapılacak olan konaklamalar için 1 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı ya da Maximum Kart’ınızla ETS’deki seçili otellerde tek seferde yapacağınız 35 bin lira - 49 bin 999 lira arası peşin, 3 ya da 6 taksitli alışverişinize 2 bin 500 lira MaxiPuan, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arası peşin, 3 ya da 6 taksitli alışverişinize 5 bin lira MaxiPuan, 100 bin lira ve üzeri peşin, 3 ya da 6 taksitli alışverişinize 7 bin 500 lira MaxiPuan kazanılıyor.

TÜİK'e göre konutta amortisman süreleri 600 ay civarında! Ev fiyatları 35 kat, kiralar 14 kat artmış!

Tek tek hesaplandı! Emekli maaş farklarında işte bu rakamlar öne çıkıyor!

Konut, arsa ve mevduat yatırımcılarını uzmanlar uyarıyor! Riskten korunmak için portföy sepeti şart!