Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Hemen buraya bakın...

Market alışverişlerinizi daha da keyifli hale getirmek için Maximum Mobil ve İşCep, 3-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanyasıyla Maximum Kart sahiplerine muhteşem bir fırsat sunuyor! Katılın ve 500 TL ve üzeri her peşin alışverişinizde 40 TL MaxiPuan kazanın... Kampanya kapsamında, Maximum Kart sahipleri, anlaşmalı marketlerde yapacakları alışverişlerle toplam 400 TL MaxiPuan kazanma şansına sahip olacaklar

Maximum Mobil ve İşCep, kullanıcılarına muhteşem bir fırsat sunuyor: 3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan Market Kampanyası ile alışverişlerinizden daha fazla kazanabilirsiniz. Kampanya kapsamında, Maximum Kart sahipleri, anlaşmalı marketlerde yapacakları alışverişlerle toplam 400 TL MaxiPuan kazanma şansına sahip olacaklar.

 

Kampanya detayları oldukça basit: Maximum Kart sahipleri, 3-31 Temmuz tarihleri arasında Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında "Kampanyalar" bölümünde yer alan "KATIL" butonuna tıklayarak kampanyaya kolayca katılabilirler. Katılım işlemi, alışverişten önce veya sonra yapılabilir.

Bu cazip kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, kampanya dönemi boyunca tek seferde 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizi yapmak. İlk alışverişinizin ardından, farklı günlerde yapacağınız her 500 TL ve üzeri peşin market alışverişiniz için 40 TL MaxiPuan kazanacaksınız. Üstelik bu MaxiPuan'ları dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabilirsiniz.

 

Kampanyaya dahil olan kartlar arasında İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanımı yer alıyor. Ayrıca, kampanya sadece fiziksel mağazalarda değil, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve mobil uygulamalarından yapılan alışverişleri de kapsıyor.

Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar da bulunuyor. Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler ve farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değil.

Kazanılan MaxiPuan'lar 3 Ağustos 2023 tarihinde en son kullanılan kartlara yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Eylül 2023 olacaktır. Eğer en son kredi kartınız Maximiles özellikli ise MaxiPuan'ları MaxiMil'e dönüştürme seçeneğiniz de bulunuyor.

 

Kampanya, müşteri bazında düzenlendiği için bir müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir ve toplamda 400 TL MaxiPuan kazanabilir.

Unutmayın, aynı gün içinde yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir ve İş Bankası, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Market alışverişlerinizden daha fazla kazanmak için, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarına giriş yaparak bu fırsata anında katılabilirsiniz!

Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefonun heyecan verici özellikleri ortaya çıktı!
Ünlü profesörün dolar tahmini panik yarattı: Vatandaşlar ev ve arabalarını satarak dövize yöneldi!
10 soruda ev satmak!
Kira sözleşmesi nasıl yapılır?