Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, Maximum altında yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ayrıntılarına göre; 31 Mart'a kadar vaktiniz var! İşte ayrıntılar... Kampanya ayrıntılarına göre; 31 Mart'a kadar vaktiniz var

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, Maximum altında yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ayrıntılarına göre; 31 Mart'a kadar vaktiniz var.

 

Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Ekranda çıkan indirim kodunun ödeme öncesinde, "Fırsat Kodu Kullan" alanına girilmesi gerekmektedir.

İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...İşte bütün ayrıntılar...

İş Bankası ve Pazarama Market, müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, Pazarama Market mobil uygulamasını indirip ilk kez online sipariş veren müşterilere 50 TL indirim fırsatı sunuluyor.

 

Kampanya ile ilgili detaylar şu şekilde: Pazarama Market mobil uygulamasını indiren ve online sipariş veren müşteriler, sipariş tutarının 500 TL ve üzeri olması durumunda 50 TL indirim kazanıyorlar. Kampanya, 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Pazarama Market'in müşterilerine sunduğu bu fırsatla, evlerinden çıkmadan alışveriş yapmak isteyenlerin bütçelerine katkı sağlanması amaçlanıyor. Kampanyaya katılmak için Pazarama Market mobil uygulamasını indirmek yeterli.

 

Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Aynı kişi ve/veya adres kampanyadan maksimum 1 kez yararlanabilir. Kampanya yalnızca ilk alışveriş için geçerlidir. Bir müşteri kampanyadan 1 kez  yararlanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir. 

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı), Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar 

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Şubeye gitmeye gerek yok...Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 6 Nisan'a kadar vaktiniz var!    
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!