Kent Haberleri

İş Bankası'ndan son dakika bomba müjde geldi!

İş Bankası son kampanyasıyla borçlu müşterilerine düşük faizli borç kapatma kredisi fırsatı sunuyor. İşte bütün ayrıntılar... Kampanya kapsamında, borcu olan vatandaşlara düşük faizli borç kapatma kredisi verileceği açıklandı

İş Bankası, internet sitesi aracılığıyla yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, borcu olan vatandaşlara düşük faizli borç kapatma kredisi verileceği açıklandı. Detaylara göre, İş Bankası'nın borç kapatma kredisi faiz oranı ve vade süresi de duyuruldu. İhtiyaç sahipleri için sunulan bu fırsatla ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.

İş Bankası, yeni bir kampanya ile borcu olan vatandaşlara düşük faizli borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. Bu kredi sayesinde, farklı bankalardaki mevcut kredilerinizi birleştirerek size uygun taksit tutarına göre 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Ayrıca, kredi kartlarında bulunan borçlarınızı da kapatabilir ve kredi kartı limitlerinizi artırabilirsiniz. Borç transferi yaparak kullanabileceğiniz bu özel kredi için faiz oranları banka şubelerinde size özel olarak belirlenecek. Detaylar için İş Bankası şubeleri ziyaret edilebilir.

 

Son dönemde ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz gelişmeler, birçok üründe ve hizmette artan zamlarla sonuçlandı. Artan fiyatlar karşısında alım gücü azalan vatandaşlar, bankaların sunduğu kredi seçeneklerine yöneliyor. Özellikle farklı bankalara olan borçlarına düşük faiz oranlarıyla tek bir yerde çözüm bulmak istiyorlar. Biz de bankaların sunduğu kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en güncel bilgileri sunmaya çalışıyoruz. İş Bankası'nın sunduğu kredi seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için ayrıntıları paylaşıyoruz.

İŞ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için İşCep mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. "İşCep" menüsünden "Krediler"e giriş yaparak "Kredi Başvurusu Yap" seçeneğine tıkladıktan sonra "Anında Kredi" veya "Başvurular" > "Kredi" > "Anında Kredi" adımlarını takip ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca internet şubesi aracılığıyla da kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Borç kapatma kredisi için SMS ile de başvuru yapabilirsiniz. Tüm detayları öğrenmek için en yakın İş Bankası şubesine başvurabilirsiniz.